31/36 anonim válasza:
Privát mosdód van, akkor te valami nagy fejes lehetsz:)(
Amúgy formás fenéken tényleg minden jól mutat, viszont a franciabugyi minden fenéken szép, de ez kb olyan kérdés minthogy van aki tampont használ van aki betétet, mindenki csináljon amit akar amíg másnak nem árt vele :)(
32/36 anonim válasza:
Rajtam is jól állna a tanga, mégsem hordom,mert nekem a nőgyógyászom mondta,hogy nem épp egészséges.A franciabugyikból viszont egész sokat összegyüjtöttem már,mind olyan szép.
33/36 anonim válasza:
Fejes... Én nem hívom annak magam, de ha neked így tetszik, akkor mondhatjuk így is. De ebbe már tényleg ne menjünk bele, mert nagyon nem tartozik ide! :D Maradjunk annyiban, hogy oda más nem megy be, csak a takarítónő. Egyébként zuhanyzó is van benne! Szóval remélem mindenre választ kaptál! :D
34/36 anonim válasza:
Mekkora barom vagy kérdező. Hogy lenne egészségtelen. Fürdeni kell rendszeresen, ez a nyitja a titoknak....ostobák
35/36 anonim válasza:
Hát én a francia bugyit nem bírom elviselni, iszonyú kényelmetlen
36/36 anonim válasza:
Akkor hát mindenki hordjon olyan alsóneműt amilyet szeretne, ez lesz a megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!