Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért inkább a kevésbé képzett...

Miért inkább a kevésbé képzett nők hordanak tangát?

Figyelt kérdés

2016. nov. 8. 21:34
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
15%

'Az baj, ha átlátszik a bugyivonal, de az nem ha a cicanaciban vagy pitschanadrágban látszik az egész vagy a fél koffer, meg ha a szoros fehér ing köldökig ki van gombolva.' - mert aki tangát hord, azon nyilván leggings van köldökig kigombolt inggel.. ezt gondold át újra, okoska.

'Amúgy melltartóból akkor nem kéne tangamelltartót venni, hogy ne látszódjon a vonala?' igényes, normális nő arra is törekszik, hogy lehetőleg a melltartója se nagyon látszódjon. pl. pántnélküli vagy spagettipántos ruhákhoz nem vesz fel pántos melltartót. ebben mi olyan fura? a fehérnemű nem ruha, nem kell látnia senkinek semmilyen formában, akinek nincs szánva.

'Viszont említetted az egyberuhát stb, ha téged zavar hogy látszik a bugyi vonala, akkor az miért nem zavar hogy ha pl alád látnak mozgólépcsőn vagy akárhol akkor ha tangában vagy nem a bugyivonal fog látszani hanem az egész feneked csupaszon, de ha neked ez így jó akkor csak nyugodtan' ha nem 10 centis pi csaszoknyában van az ember, akkor jobb esetben senki nem lát annyira alá, hogy a csupasz fenekét figyelgethesse..

2016. nov. 11. 14:47
 22/36 anonim ***** válasza:
74%
Látom itt már nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől, arra meg nem fogom az időmet fecsérelni hogy meggyőzzek bárkit bármiről ahogy ti sem tudnátok engem meggyőzni, remélhetőleg a válaszok közül a kérdező kimazsolázza ami neki hasznos, a további okoskodás már felesleges ennyi válasz után úgyhogy én ezennel kiszállok ebből a parttalan vitából, felőlem mindenki azt hord amit akar :)(
2016. nov. 11. 15:07
 23/36 anonim ***** válasza:
67%
Ja még annyit tennék hozzá hogy a ceruzaszoknya+tanga párosításnál is látják hátulról a feneked alakját de ha ez téged kevésbé zavar mint a franciabugyi(amit nem értek miért nem bírsz hordani, vegyél pamutot) akkor áldásom rá
2016. nov. 11. 15:15
 24/36 anonim ***** válasza:
67%
Az egyberuha csak mini lehet? Huhh, 30 éves, 2 diplomás, szépségiparban is dolgozó nő vagyok. Ti nagyon el vagytok tévedve! Nem, a mozgólépcsőn sem látnak alám! Egy ruhát egyébként viselni is tudni kell! Ebbe az is beletartozik, hogy odafigyelsz arra hogy ülsz le, hogy mozogsz benne. De fölösleges magyaráznom, nektek vagy bugyivonal látszik, vagy ki van mindenetek ezek szerint. Ugye?
2016. nov. 11. 15:18
 25/36 anonim ***** válasza:
68%

"Vegyél pamutot!"

Nem veszek, és azért nem tudom elviselni, mert nekem nem jó érzés. Nem kinaiban veszem a fehérneműimet, elhiheted. Még csak nem is plázában. Szóval nem az anyaggal van a problémám, hanem a fazonnal! ;)

2016. nov. 11. 15:26
 26/36 anonim ***** válasza:
75%

"Lehet hogy te minden wc-zés után vízzel megmosakszol alul, akkor még egyet is értek veled."

Nos. Pisilés után babapopsitörlő vagy intim törlőkendő. Ami mindig van a táskámban. (Egyébként is undorodom a nyilvános helyek illemhelységeitől, tehát a legminimálisabb dologhoz érek hozzá. Ebbe beletartozik az undorító minőségű WC papír is.)

Nagyobb dolgokat pedig otthon, és utána víz, igen! ;)

2016. nov. 11. 15:42
 27/36 anonim ***** válasza:
96%
Van aki tanga van aki francia bugyi párti.
2016. nov. 11. 15:43
 28/36 anonim ***** válasza:
86%
Én a francia bugyikat szeretem, s a párom is de legfőképp én.Gyönyörűek szerintem.
2016. nov. 11. 15:46
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Na jó akkor most van egy kis időm írni:)(

Nekem sokkal jobban tetszik egy nőn a franciabugyi mint a tanga, ráadásul van akinek a tanga nem is áll jól, a franciabugyi meg eddig minden fenékformán jól mutatott(férfiszemmel)

A nagy dolgokat otthon végzed el, de mi van ha nem otthon jön rád hanem pl. a munkahelyen, akkor órákig visszatartod?

2016. nov. 11. 17:35
 30/36 anonim ***** válasza:
71%

Ne menjünk bele az ilyen szokásaimba, de egészségesen étkezem, így reggel el tudom végezni a dolgomat... ;)

Egyébként az irodámban is van privát mosdóm. És ha minden kötél szakad, akkor még mindig ott van az intim törlőkendő.

A férjem pedig a tangát szereti. Formás popón minden jól mutat! ;)

2016. nov. 11. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!