Keves, de dogos, nocis ruhanemu vagy tobb, de kevesbe jo?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, ugyan egyetemre nem olyan ruhakat hordok, mint amikor itthon vagyok, ezert az olyan ruhak, amik inkabb lazabb, am noiesek azok az alberletben vannak, ahol lakom, viszont itthon, amikor hazajarok, akkor olyan ruhak kellenek, amik inkabb bulizos, csajos ruhak. Viszont nem tudom, hogy azokbol inkabb vegyek tobbet, vagy kevesebbet (mondjuk 7-8 ruha, 3-4 blezer, 3-4 szezonalis kabat), vagy tobbet, de mondjuk olyanokat, amik barkinek vannak?2016. szept. 13. 16:14
1/1 anonim válasza:
Inkább kevesebb de jobb drágább.
Nem feltétlen kell mindenből drága de azért amiből lehet inkább azt válaszd. Vagyis inkább egy La Pierre ruha mint egy Bershka.
Én a táskával vagyok így. Csak Obaget hordok de amik vannak mind eredetiek a test a fül és a belső is. Inkabb kevesebb legyen de ne egjek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!