Szerintetek egy kevésbé kirívó színű Air Max belefér?
Figyelt kérdés
Valami szolid fekete-szürke verzióra gondoltam... Kényelmes cipőt keresek, egyszerűen nem tehetek róla, de tetszik, pedig próbáltam nem elfogultan több márkát is átnézni. Tudom, hogy sok embernek van. :(
Nem érdekel, ha úgymond "ciki" lesz, mert most se azért kellene, mert "népszerű".
Egyébként farmer-pólós típus vagyok, ezért úgy érzem, a stílusomhoz is passzolna. Az elegáns ruhákkal nem tetszik.
2015. júl. 1. 19:17
1/2 anonim válasza:
Áhh szerintem ne, inkább egy Roshe Run. Az kényelmes és nem gondolják majd róla az emberek, hogy hamisítvány.
2/2 anonim válasza:
Hát felőlem akár rikítót is vehetsz, ha olyat szeretnél. :D Amíg sportos ruhákhoz viseled, nincs vele gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!