Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek felvegyem ezeket...

Szerintetek felvegyem ezeket munkába menet?

Figyelt kérdés
Az a problémám,hogy vannak érdekes,de trendi szettjeim,azonban munkába menet nem merem őket felvenni,oda mindennap farmer/cicanadrág,hosszított felső plusz kardigán,kabát kombót merem felvenni.Olyan munkahely,ahol át kell öltözni munka előtt,hazafelé meg visszaöltözni.Tehát az kocsitól az öltözőig venném fel gyakorlatilag ezeket a szetteket.Ilyenek pl.kimono kardigán,magassarkú,cicanadrág,hosszított top.Vagy pl.farmerdzseki,maxiszoknya,harisnya,western stílusú bokacsizma(aminek így csak a csinos kis orra látszik ki).Nyílván minden harmonizál színben egymással.

2015. ápr. 4. 18:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Középsuliba még felvettem volna egész napi outfitként is,de akkor még nem volt lehetőségem változatosan öltözködni.Annyit még,hogy ez egy megyeszékhelyi munkahely,nem pest.
2015. ápr. 4. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
23 lány vagyok
2015. ápr. 4. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

A cicanadrág rettenetesen proli és közönséges! Eleve nem utcai viselet! [link]

35/Kan

2015. ápr. 4. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
2015. ápr. 4. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Direkt írtam,hogy hosszított felső ergo ami TAKARJA a s.ggem.
2015. ápr. 4. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Hosszú szoknyához a weskó csizma szerintem nagyon gáz.

A kimono oké.

2015. ápr. 4. 21:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az autótól az öltőig totál felesleges mást felvenned.
2015. ápr. 5. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!