Esküvőre nem gáz átlátszó világoskék csipke felső alatta egy melltartóval meg hosszú szoknyával?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 08:57
1/7 anonim válasza:
Polgárira nem, de azért templomba ne menj átlátszóban.
2/7 anonim válasza:
De, gáz.
Fehérneműt villantani nem illendő esküvőn.
4/7 anonim válasza:
Kicsit közönséges így leírás alapján, plusz egy átlagos esküvőn még erősen alulöltözöttnek is számítanál. Minden értelemben. :D
5/7 anonim válasza:
Átlátszó felső sehol nem illik, átlátszó felső alá vegyél trikót vagy pántos felsőt vagy valami. Ha kilátszik a fehérnemű az igencsak ciki.
6/7 anonim válasza:
De. Az. Sőt, megkockáztatom, nyári fesztiválon és strandon kívül bárhova az.
7/7 anonim válasza:
elég ribcis, nem gondolod? az átlátszó felső közönséges, főleg egy esküvőn. én nem vagyok egy nőies fajta, de azért egy ilyen alkalomra fel tudok elegánsan öltözni.... ha én meg tudom csinálni, te is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!