Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy olyan...

Zsolt88q kérdése:

Mit gondoltok egy olyan csajrol aki g sring tangaba es enyhen atlatszo bikiniben megy a baratjaval gyogyfurdobe?

Figyelt kérdés
2015. febr. 19. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
ha strand vagy ilyesmi helyen lenne nem zavarna. így sem annyira zavarna ha neki ez tetszik vegye fel. csak kellemetlenül érezném magam.
2015. febr. 19. 10:47
 2/10 anonim ***** válasza:
11%
Semmit. Ha van rajta bikini, vagyis alsó és felső (egy BIkini ugye ezekből áll), akkor édes mindegy nekem, hogy tangát vesz-e a bugyi alá. Hülyeségnek hülyeség, de ha jól esik neki, és a tanga tiszta, meg lezuhanyozik, mielőtt bejön a medencébe, akkor felőlem csadorban is lehet.
2015. febr. 19. 10:53
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem tetszik a tangás bikini alsó, nagyon közönséges. Az átlátszó bikini meg az ultra gáz kategória.

Jól megnézném, és azt gondolnám, hogy nem látott még tükröt vagy csak simán sík hülye.

2015. febr. 19. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem az jutna eszembe, hogy egy jól nevelt, elegáns úrihölgy...
2015. febr. 19. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
96%
De most a tanga a bikini alatt van, vagy tangás alsóról van szó? Nem mintha számítana, azt gondolnám róla hogy közönséges és buta.
2015. febr. 19. 13:22
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

kb ilyesmirol lenne szo

2015. febr. 19. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez a bikini erre való, ami a képen van, pózolásra, fotózásra. De nem gyógyfürdőbe, de még csak strandra sem.

Egyébként miért? Neked ez tetszik? Vagy a barátnőd ilyet hord?

2015. febr. 19. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Azt gondolnám, hogy közönséges és azért jár gyógyfürdőbe, hogy mutogassa a seg*gét.
2015. febr. 20. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
83%
Elég közönséges, de őszintén szólva engem továbbra sem zavar, hogy mások miben járnak. Én mondjuk sose venném fel, a linken mutatott lány is jobban tette volna, ha nem teszi, mert bár a feneke elég feszes, azért a hasi oldal távolról se meggyőző. Oké, egy átlag nőnek is kb. ilyen, de nem is pózolunk fotókon és szórjuk meg a világhálót vele.
2015. febr. 20. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:
11%
Azt gondolnám, hogy belevaló, vagány csaj. :) Nekem bejön ez a bikini, barátnőmnek nagyon hasonló van.
2015. febr. 22. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!