Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Alszik még itt más is (akár...

Alszik még itt más is (akár egyedül, akár a barátjával) szatén kombinékban?

Figyelt kérdés

Én oda vagyok értük. Szexisek, kényelmesek, szépek, nyáron is és télen is, általában ezekben alszom, mert van egy rakással. De mikor legutóbb nézegettem az újabb zsákmányt, két kis tizenéves leányzó azt hitte poénos lesz és elkezdték maguk között mondogatni kis gúnnyal, hogy "jaj majd én is ilyet fogok már hordani a koliban".

Ok, hogy még fruskák, de más is így látja? Olyan nagy szám egy ilyen fehérnemű?

pl.

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 2. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nagyon szépek, amiket linkeltél.

Bár, én soha nem szerettem, max. akkor vettem fel, ha azt akartam, hogy a férjem le is vegye rólam. :D

Nekem csúszós, kényelmetlen, én pamut pólóban, hálóingben szeretek aludni, de ez már egyéni szokás kérdése. Azért jó poén lenne egy ilyet felvenni a jelenleg terhes pocakommal. :)

Ja, 7 évig laktam kollégiumban, nem szoktak a lányok ilyeneket hordani aludni. (Legalábbis 99% a kényelemre és a praktikumra szavaz. Elvégre kinek mutogassa magát, a szobatársnőinek? A koedukált koliban megnézném, amint ilyen szexis fehérneműben végiglibeg a folyosón...)

2010. dec. 2. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon kényelmesek. Azelőtt én is pamut dolgokban, pizsamákban aludtam Most is vannak ilyenek is persze), aztán mikor főiskolás (ahol 4 évig kolis voltam lány szobatárssal :) ) koromban rábukkantam egy pirosra, gondoltam kipróbálom és nagyon bejött! A kolim koedukált volt és mondjuk az is igaz amit te írtál, hisz mikor mentem ki a lépcsőházba dohányozni, valamikor csak magamra vettem egy nagyon hosszú, kötött kardigánt, ami alól néha kivillant a kombiné szegélye. Hát a srácok szeme olyankor cseppet kikerekedett.

Viszont mostani páromnak ez természetes viseletnek számít. Sajnos ezzel lehet kicsit - akarat nélkül - elkényeztettem. Neki az igazi, szexre hívó cuccot a harisnyatartó és combfix jelenti, de nincs szerencséje, mert azokat viszont nem szeretem... De ezekben a szaténokban is kíván persze, neki aztán végeredményben mindegy.. :D

2010. dec. 2. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon csinosak az ilyen fehérneműk. Nekem eddig nem passzol az egyéniségemhez, de most egyre nőiesebbé válok és pár hete beszereztem egy ilyen csinos darabot. Nekem kényelmes, én jó érzés, hogy az ember itthon is csinos lehet, valamint a párom is igencsak örül ennek a szerzeménynek. :)

20L

2010. dec. 2. 16:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyönyörűek, van is több, mert szeretem őket, de általában csak akkor hordom inkább, ha a barátommal alszok, mert szerintem nem túl kényelmesek :)

Amúgy a retardált tiniket meg le kell sz*rni magasról.

2010. dec. 2. 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom én nem szeretek és nem is tudok olyan ruhában aludni, amiből kilóg valamim. Bár, alapállapotban sem szeretem az ilyet... :D Mások előtt meg főleg nem venném fel, nem vagyok én olyan szépséges : D

17L

2010. dec. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!