Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor a haspóló, crop...

Most akkor a haspóló, crop top, vagy akárhogy is nevezzük tényleg mindenhogy közönséges?

Figyelt kérdés

Vettem a nyárra pár ilyet mert nagyon megtetszettek. Őszintén szólva örültem hogy végre egy ruhadarab amivel kicsit kiemelhetném hogy vékony vagyok, lapos a hasam, mert sajnos minden másom is az és ez eléggé szokott zavarni. Régóta bajt okozott megtalálni azt a fazont amiben nem veszik el az alkatom, sokáig tartott mire megszerettem így magam és nem próbáltam folyton hosszú lógós felsőkbe bújni. De csalódott vagyok mert mindenhol azt olvasom hogy max. strandra stb. Oda meg őszintén minek, úgyis mindenki fürdőruhában van... Szóval utcán közlekedni vagy találkozni a barátaimmal és kiülni a szabadba meg ilyesmi alkalomból hordom akkor r***ncos vagyok? Csak magas derekú nadrágokkal/szoknyákkal gondoltam, mással nem is tetszik. Megyek majd pl. koncertre nemsokára, oda ezt gondoltam ami a képen van. Most ez tényleg ennyire kirívó? Az a 4-5 centis csík ami látszik miért okoz ekkora közfelháborodást?

[link]

L, 20 körül

2015. jún. 9. 21:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Picit filozofikus vagyok, de azt hiszem, hogy senki nem a 4-5 centis csíktól lesz ri bancos, ha kulturáltan viselkedik. földig feketében is lehetsz r ibanc, meg crop topban is lehetsz szép-méltóságteljes nő. rajtad áll.
2015. jún. 9. 21:33
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Te vagy a képen? Mert akkor semmi gond a haspólóval, inkább a nadrág néz ki nagyon bénán rajtad. Rád csípő fazonú nadrágok/szoknyák illenének, nem ezek. Így nagyon fura, nem rbancos amúgy csak ez így nem szép. Csípőgatyával jó lenne.
2015. jún. 9. 21:39
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményed! Kicsit ingerült lett lehet a kiírásom, mert már előre felhúztam magam az a baj : ) Nem akartam ennyire számonkérő lenni, csak rengeteg csúnyát olvastam itt az oldalon már erről, nagyon leszólták aki csak úgy felvenné hétköznapra... Viselkedésben abszolút nem tartom magam olyannak, és mások sem. Csak van egyfajta belső világom, aminek kapcsán öltözködöm úgy-ahogy, és ez mindig is kicsit feltűnő volt, mostanában kezdtem beemelni néhány aktuális divatnak megfelelő darabot, azokat is azért mert tetszenek. Régebben sokszor színes hajam volt például. Pont ez az, hogy nekem teljesen új élmény hogy ilyesmi előítéletet kapjak mert eddig mindent mondtak már rám kb. de azt hogy r***-os lennék, soha. És zavarna, ha egy ruhadarab miatt mégis ez történne.
2015. jún. 9. 21:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi baj nincs, hogy kilátszik az az 5 centi. Hisz' 10 évvel ezelőtt is kilátszott 5 centi, csak az csípőtájékon volt.

A haspóló csak akkor "közönséges", ha csípőnadrággal veszik fel és a teljes has kinn van, az már ugyanolyan magamutogatás, mint puncivillantó miniket vagy köldökig dekoltált felsőket viselni.

2015. jún. 9. 21:43
 5/20 A kérdező kommentje:
Második, elmondod mitől béna a nadrág? Csípőfazonú nadrággal máris kirívó lenne a felső. Még ahol nagy divat most ez, ott sem hordják úgy. Aki meg igen, amellett én sem tudok elmenni furcsa nézés nélkül pedig toleránsnak tartom magam. Egyébként utoljára 16 éves koromban tetszett a csípőnadrág... nem tudom, lehet rossz a szemem de én tetszem magamnak ilyen nadrágokban, ami amúgy nem jellemző rám...
2015. jún. 9. 21:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem így teljesen jó, szép vékony is vagy hozzá. amúgy csak csípőgatyával közönséges, de hálisten csípőgatyát már csak a prolibb részeken hordanak. szerintem még elegáns is lehet: [link] semmivel sem r ibancosabb, mint a szakadt p icsagatyák, amiken már kb senki nem háborodik fel.
2015. jún. 9. 21:44
 7/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van.... csípőnadrágot venni crop top mellé teljesen az az irány amit kerülni akarok. Sajnos láttam ilyet. Lehet hogy nincs meg az áhított homokóra alakom, nagy a hézag a lábaim között, lapos a mellem, de szerintem ezerszer inkább ilyen nadrág, mint az amiből kilóg a fél vesém és a fenekem, ha lehajolok.
2015. jún. 9. 21:45
 8/20 A kérdező kommentje:
A képen meg előre kellett hajolnom hogy le bírjam valahogy fotózni a lényeget, szóval kicsit torzít. Mindenkinek ment a zöld kéz amúgy, a bénán áll a nadrágos kommentelővel nem szeretnék semmit kezdeni, mert ha már ez a véleménye, kíváncsi lennék, mitől az. Esetleg ért-e hozzá akkor már, mert én csak egy átlagos öltözködni szerető lány vagyok, nem divattanonc. : ) Viszont alapvetően úgy érzem szívem joga mit szeretek hordani és a csípőnadrág nem tartozik azok közé
2015. jún. 9. 21:48
 9/20 anonim ***** válasza:
így van! kényelmesebb is meg optikailag előnyösebb is mindenkinek, kövérnek, vékonynak, meg hosszabbítja a lábakat, azt meg ki nem szeretné.
2015. jún. 9. 21:49
 10/20 anonim ***** válasza:
Ez így pont jó összeállítás! :) Én is így hordom.
2015. jún. 9. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!