Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most akkor a haspóló, crop...

Most akkor a haspóló, crop top, vagy akárhogy is nevezzük tényleg mindenhogy közönséges?

Figyelt kérdés

Vettem a nyárra pár ilyet mert nagyon megtetszettek. Őszintén szólva örültem hogy végre egy ruhadarab amivel kicsit kiemelhetném hogy vékony vagyok, lapos a hasam, mert sajnos minden másom is az és ez eléggé szokott zavarni. Régóta bajt okozott megtalálni azt a fazont amiben nem veszik el az alkatom, sokáig tartott mire megszerettem így magam és nem próbáltam folyton hosszú lógós felsőkbe bújni. De csalódott vagyok mert mindenhol azt olvasom hogy max. strandra stb. Oda meg őszintén minek, úgyis mindenki fürdőruhában van... Szóval utcán közlekedni vagy találkozni a barátaimmal és kiülni a szabadba meg ilyesmi alkalomból hordom akkor r***ncos vagyok? Csak magas derekú nadrágokkal/szoknyákkal gondoltam, mással nem is tetszik. Megyek majd pl. koncertre nemsokára, oda ezt gondoltam ami a képen van. Most ez tényleg ennyire kirívó? Az a 4-5 centis csík ami látszik miért okoz ekkora közfelháborodást?

[link]

L, 20 körül

2015. jún. 9. 21:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Amíg szép a csaj semmi gond.

Onnantól leszel r. banc, ha visszautasítasz egy srácot, vagy ha egy csaj irigykedik rád :)

2015. jún. 9. 23:11
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A kettes csak le van maradva mert nálunk ezt még ritkán látni. De nincs ezzel semmi gond, pláne hogy ennyire vékony is vagy (kicsit irigykedem, ez az ahogy én sose fogok kinézni :) ).
2015. jún. 9. 23:13
 13/20 anonim ***** válasza:
64%

Úristen, én irigylem az alakodat nagyon is! :D

Egyébként csípőnadrággal közönséges lenne, de így abszolút nem az.

2015. jún. 10. 01:09
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

nekem ez a stílus nagyon tetszik, viszont te elkezdhetnél rendesebben táplálkozni, mellé sportolni

-így se rossz, de picit erősödhetnél

23f

2015. jún. 10. 10:57
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem néz ki senkin jól, nem mondanám ribisnek (bár csípőnadrággal az), inkább csak csúnya. amúgy egészségtelenül vékonynak nézel ki...
2015. jún. 10. 11:43
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
A pólóval semmi baj, szerintem még csípőnadrággal viselve sem feltétlenül ribis (nagyban függ az adott lány stílusától és viselkedésétől), de uhh, egy picit nem akarsz hízni? :S Megijedtem amikor rád néztem, tényleg. A kérdésre a válasz az hogy nyugodtan hordd, nem tudom merre laksz de ha kimegyek a körútra, minden második lány efféle pólót visel :)
2015. jún. 10. 11:49
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így, ahogy a képen van, nagyon jó!

Csakis magas derekúval, így szerintem egy kicsit sem ribis.

2015. jún. 10. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Áá, nagyon irigylem az alakodat. Az összeállítás tetszik, szerintem így jól néz ki, egyáltalán nem közönséges.

19/L

2015. jún. 10. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
anorexiás vagy?
2015. jún. 10. 16:48
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a véleményét. A nadrág és a felsővel kapcsolatban legalábbis, mert az volt a kérdés, nem pedig a testalkatom firtatása (természetesen nagyon örülök azoknak akik szerint szép ez az alkat, de az már kevésbé esik jól ha soványoznak) Nem vagyok anorexiás, alkati adottság + szénhidrátszegény, gluténmentes étrend. Ezutóbbi főleg kényszer szóval mielőtt jön valaki, és elkezdi fejtegetni hogy biztos anno kövér voltam és diétából kezdtem el így enni, annak elmesélhetem akár részletesen is mennyire nem szórakoztató betegségeket szedtem össze a helytelen étrendem miatt... így azt gondolom senkinek nincs joga azért kritizálni mert próbálok tenni az egészségemért, és a testalkatom egy pici részben ennek (is) az eredménye. Más szempontból meg genetika. A sport pedig sosem állt távol tőlem, most egyetem mellett kevesebb rá az időm, de szoktam amikor épp jut. Nyilván többet kéne, de ezt én magam is sajnálom.
2015. jún. 10. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!