Most akkor a haspóló, crop top, vagy akárhogy is nevezzük tényleg mindenhogy közönséges?
Vettem a nyárra pár ilyet mert nagyon megtetszettek. Őszintén szólva örültem hogy végre egy ruhadarab amivel kicsit kiemelhetném hogy vékony vagyok, lapos a hasam, mert sajnos minden másom is az és ez eléggé szokott zavarni. Régóta bajt okozott megtalálni azt a fazont amiben nem veszik el az alkatom, sokáig tartott mire megszerettem így magam és nem próbáltam folyton hosszú lógós felsőkbe bújni. De csalódott vagyok mert mindenhol azt olvasom hogy max. strandra stb. Oda meg őszintén minek, úgyis mindenki fürdőruhában van... Szóval utcán közlekedni vagy találkozni a barátaimmal és kiülni a szabadba meg ilyesmi alkalomból hordom akkor r***ncos vagyok? Csak magas derekú nadrágokkal/szoknyákkal gondoltam, mással nem is tetszik. Megyek majd pl. koncertre nemsokára, oda ezt gondoltam ami a képen van. Most ez tényleg ennyire kirívó? Az a 4-5 centis csík ami látszik miért okoz ekkora közfelháborodást?
L, 20 körül
Amíg szép a csaj semmi gond.
Onnantól leszel r. banc, ha visszautasítasz egy srácot, vagy ha egy csaj irigykedik rád :)
Úristen, én irigylem az alakodat nagyon is! :D
Egyébként csípőnadrággal közönséges lenne, de így abszolút nem az.
nekem ez a stílus nagyon tetszik, viszont te elkezdhetnél rendesebben táplálkozni, mellé sportolni
-így se rossz, de picit erősödhetnél
23f
Szerintem így, ahogy a képen van, nagyon jó!
Csakis magas derekúval, így szerintem egy kicsit sem ribis.
Áá, nagyon irigylem az alakodat. Az összeállítás tetszik, szerintem így jól néz ki, egyáltalán nem közönséges.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!