Szerintetek milyen lányok hordhatnak croptop-ot?
Figyelt kérdés
Milyen alkaton néz ki jól a croptop?2015. márc. 10. 15:57
1/8 anonim válasza:
Az alkat mindegy, mondjuk szerintem legjobban a homokóra és a nyalóka alakon áll, de a lényeg, hogy teljesen lapos hasad legyen.
2/8 A kérdező kommentje:
Ohh értem, köszönöm!
2015. márc. 10. 16:07
3/8 anonim válasza:
A laposhasúak. Legjobban magasított nadrággal néz ki jól. Nemrég láttam olyan lányt is, aki husis, de nem túl durván, felvette blézerrel és félcsípő nadrággal :S
4/8 A kérdező kommentje:
Ohhjajj!! :S
2015. márc. 10. 16:47
5/8 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem áll jól, max edzőteremben. Utcára közönségesnek tartom.
6/8 anonim válasza:
Én még senkin nem láttam. :D Egyébként valóban a lapos has a lényeg, végülis az látszik ki. Lehet vékony, izmos, vagy formásabb lányon is, lényegtelen, csak pocak ne lötyögjön. Meg hát aki kicsit erősebb alkat, az szűk nadrágot ne vegyen hozzá. :D De amúgy nyugodtan.
Igaz, utcára szerintem sem való, de például strandra, fesztiválra, bulira nyáron teljesen jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen én is strandra és fesztiválra gondoltam! :)
Még egy kicsit nyárig laposítom a hasam és kész! :)
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. márc. 10. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!