Az utcánkban rendszeresen férfiak járnakleggingsben. Szerintetek a férfiak hordhatnak leggingst?
Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 17:43
1/16 anonim válasza:
Szerintem nem, a leggings lányoknk,nőknek való, férfiakon én undorítónak találom.
2/16 anonim válasza:
Ha jól áll nekik, akkor miért ne? Erre sem mondják azt, hogy nem férfias, igaz, ez nem leggings, de eléggé feszül rajta a cucc: [link]
3/16 anonim válasza:
Mondjuk ha sörhasas pacákok veszik fel, akkor gáz. Bár szerintem nem gázabb, mint mikor az erősen túlsúlyos csajszi veszi fel nadrág helyett.
4/16 anonim válasza:
Szerintem undorító, nőkön is!!! A leggings harisnya, nadrág, szoknya ALÁ kell, nem helyette. Írom úgy, hogy nekem sportos testem van, de ki nem mennék az utcába leggingsbe, mintha nem lenne rajtam nadrág...pfff
5/16 anonim válasza:
Te hol látod őket, én errefelé sehol nem lelek ilyet, pedig úúúúgy, de úúúúgy megilletném kedves szavaimmal a helyes, kidomborodó kis zacsijukat hmmmmmmmmm
6/16 anonim válasza:
5-ös: Ez az, legalább nem nyomorítja össze a mogyijukat, nem úgy, mint ez a fiatalember az extra-szűk farmerjában: http://www.youtube.com/watch?v=iwo338Ezcjo
Egy ilyen mitől jobb egy leggingsnél? Most komolyan...
7/16 anonim válasza:
Miért ne hordhatnának? A leggings unisex, fiúk lányok egyaránt hordják. Sportoláshoz ideális, és jól is néz ki. :) Mondjuk utcai viseletként nem túl elterjedt pasikon, de futáshoz, bicajozáshoz nagyon sok fiú/pasi felveszi. :)
9/16 anonim válasza:
persze
hiszen csomóan hordanak is, te írtad
persze a hülye sznob gyksok szerint ilyenbe tilos kimenni az utcára gondolom vannak ilyen járőröző öltözködés felügyelők akik a helyszínen agyonlőnek
jöhet a lepontozás
10/16 anonim válasza:
Sznob vagyok, mert utálok egész nap csaj p*icsákat bámulni a metron :(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!