Lakk kevesbe fenyesen, van ra hazi praktika?
Figyelt kérdés
Az erdekelne, letezik-e valami praktika, hogy lakk csizma ne legyen annyira fenyes? Szerintem olyan a latszata mint egy gumi csizmanak es ku.vasnak is gondolom, de megis megvettem,mert a fazonja nagyon tetszik es kenyelmes is. Igazabol jobb lett volna ha sima borbol van, de olyat nem talaltam sehol. Mivel lehetne fenytelenne tenni?2015. dec. 22. 11:50
1/1 anonim válasza:
Miért gondolod k .rvásnak? Attól h lakk? Sztem semmi köze hozzá. Fazontól függ, azonbelül h lakk. Ha tűsarkú, platformos és comb fölé ér akkor k . rvás ha nem akkor nem. Küldj képet mert így elég nehéz eldönteni.
Sztem ne cseszd szét, hordd úgy ahogy van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!