Akinek nagyon aszimmetrikus a melle, milyen bikinit vegyen?
eddig fekete bikinim volt, és hát majdnem dupla akkora a bal mellem, mint a jobb. Eddig a feketében nem látszott, de most nem tudom milyen új bikinit vegyek magamnak :S
A nagyon csíkosakban, mintásakban természetesen látszik...
Esetleg valami tipp, praktika?
Köszönöm!!!
18/L
Ilyesmi fölső rész?
Vannak ilyen téglalap alakúak, amik nincsenek háromszögre bontva (jajj remélem értem miről beszélek) és van rajtuk fodor, rojt. Az takar.
Egyik barátnôm szintén ebben a bajban van, neki is nagyon durván aszimmetrikusak a mellei. Ô ezt a megoldást választotta:
Alig lehet észrevenni, hogy aszimmetrikus, csak ha jobban megnézi az ember.
Az egyes hozzászólóhoz hasonlóan én is a kivehető betétes melltartót ajánlom.
Úgy emléxem push-up megjelölésűek között van ilyen tipusú felsőrész. Sajnos nem túl általános, úgy kell keresgetni, de remélem szerencsével jársz.
Köszi mindenkinek a tippet! :)
Azon is gondolkodtam, hogy talán ha nincs is push up-os, vennék pár melltartó szivacsot, és belevarrnâm...
Amúgy ilyen fajta bikiniket, mint amiket ti küldtetek, nem láttam :S Pedig én is gondoltam rá... Láttam és próbáltam is viszont olyat, ami mostanság nagyon divat, ami fekete csíkos a szélén, és közepén is... Olyan gyönyörű volt, de rajtam úgy állt, mint valami csámpáa torzszülöttön...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!