Ez akkora nagy fhaszsg hogy atlatszik e vagy sem mint a zokni szandal parositasbol ugyet csinalni!!
2016. nov. 9. 17:37
12/36 anonim válasza:
hát én nem szeretem, ha az emberek látják, hogy hol kezdődik és végződik a bugyim + csúnyán félbevágja a feneket a feltűnő bugyivonal. dehát kinek mi, szavazgassatok csak le nyugodtan..
2016. nov. 9. 17:57
13/36 anonim válasza:
Úgyse látod azok arcát, akik látják.
2016. nov. 9. 18:38
14/36 anonim válasza:
Mi van ha átlátszik? Úristen, ez a felfogás a gáz. Kit érdekel mi látszik át, ruha van rajtad.
2016. nov. 10. 05:17
15/36 anonim válasza:
az a gáz, hogy nem bírod felfogni, hogy engem zavar. zavar és kész, örülök, ha téged nem, de hadd döntsem már el én, akarom-e, hogy látszódjon-e a bugyivonalam vagy sem. kösz.
2016. nov. 10. 11:00
16/36 anonim válasza:
Olyan hogy franciabugyi nem létezik?Az is nagyon jó.
2016. nov. 11. 10:44
17/36 anonim válasza:
Nem tudom tudjátok-e de a tanga e-coli baktériumokat vihet át hátulról előre, ott pedig semmi keresnivalója mert bakteriális hüvelyfertőzést okozhat. Szerintem(de ez az én véleményem) a cicanadrág utcán hordva nem a leg esztétikusabb, a csípőnadrágból szándékosan deréktájon felhúzott kilógó tanga is az, a tanga a hálószobába való szexi fehérneműként, utcára sima bugyi kell(nem a mamabugyira gondolok ami akkora mint egy vitorla) de ott van pl a franciabugyi, egyikőtök említette is, az hálószobába is izgatóan néz ki és az utcára is simán felveheted a farmernadrág alá, még önbizalmat is adhat ha tudod hogy az van rajtad, ha pedig valaki farmernadrág alatt is észreveszi akkor vagy túl vékony az a nadrág, vagy pedig jó közelről bámulja a feneked, akkor viszont lehet hogy ki van éhezve ha ennyire csak ez érdekli, velük nem kell foglalkozni
2016. nov. 11. 10:56
18/36 anonim válasza:
Ha a higiéniára odafigyelsz, akkor nem visz át a tanga sehonnan sehová semmit. 15 éve tangát hordok, mert mint említettem, nem is bírom elviselni a franciabugyit. Mivel üzleti életben dolgozom, gyakran hordok egyberuhát, ceruzaszoknyát. Nem csak farmer van a világon! És elég gáz lenne, ha egy ajtókinyitásnál a partner a fenekemen bamulná a bugyi vonalát! Mindig odafigyelek, hogy tökéletes legyen az öltözetem, és ilyen hibát nem engedek meg magamnak. Nem csak magamradobálom a farmert meg a pólót, oszt' kész.
2016. nov. 11. 13:35
19/36 anonim válasza:
Az baj, ha átlátszik a bugyivonal, de az nem ha a cicanaciban vagy pitschanadrágban látszik az egész vagy a fél koffer, meg ha a szoros fehér ing köldökig ki van gombolva.
Amúgy melltartóból akkor nem kéne tangamelltartót venni, hogy ne látszódjon a vonala?
2016. nov. 11. 13:51
20/36 anonim válasza:
A 18. válaszra reagálnék.
"Ha a higiéniára odafigyelsz, akkor nem visz át a tanga sehonnan sehová semmit...stb"
Lehet hogy te minden wc-zés után vízzel megmosakszol alul, akkor még egyet is értek veled. Viszont említetted az egyberuhát stb, ha téged zavar hogy látszik a bugyi vonala, akkor az miért nem zavar hogy ha pl alád látnak mozgólépcsőn vagy akárhol akkor ha tangában vagy nem a bugyivonal fog látszani hanem az egész feneked csupaszon, de ha neked ez így jó akkor csak nyugodtan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!