Mi a véleményetek arról, hogyha egy férfi így öltözködik?
Ahogy elnézem mostanában a fekete és a sötét színeknek van nagy divatja vilások közül meg esetleg a fehérnek. Ezzel szemben én nagyon nagyon színesen öltözködök. Kedvencem a bordó, de egyaránt hordok, kék, zöld, kissé lilás, sárga stb. Dolgokat is. Pár ember meg is jegyezte hogy szerintük bzis ez a sokszínű öltözködés. Szerintetek is így van?
U.i. szerintem a kisugárzásomhoz is ez jobban passzol mert mindig is nagyon életvidám mosolygós srác voltam 19F
egyetértek veled :)
minél inkább sötétet hord valaki, az árulkodik az ő hangulatáról és életkedvéről is!
azért remélem nem úgy nézel ki mint egy papagáj, tehát nem egyszerre veszed fel ezt a sok színű ruhát? :D
Egyaltalan nem bzis!!
Talan akkor lenne, ha egyszerre 10 szinu ruhat vennel fel!
Attol, hogy nem ugy oltozkodsz, mint mas fiuk, nem vagy bzi, ne erezd magad kuloncne ha esetlg fel merult benned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!