Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról,...

Mi a véleményetek arról, hogyha egy férfi így öltözködik?

Figyelt kérdés

Ahogy elnézem mostanában a fekete és a sötét színeknek van nagy divatja vilások közül meg esetleg a fehérnek. Ezzel szemben én nagyon nagyon színesen öltözködök. Kedvencem a bordó, de egyaránt hordok, kék, zöld, kissé lilás, sárga stb. Dolgokat is. Pár ember meg is jegyezte hogy szerintük bzis ez a sokszínű öltözködés. Szerintetek is így van?

U.i. szerintem a kisugárzásomhoz is ez jobban passzol mert mindig is nagyon életvidám mosolygós srác voltam 19F

2016. okt. 31. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem bzis.
2016. okt. 31. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

egyetértek veled :)

minél inkább sötétet hord valaki, az árulkodik az ő hangulatáról és életkedvéről is!

azért remélem nem úgy nézel ki mint egy papagáj, tehát nem egyszerre veszed fel ezt a sok színű ruhát? :D

2016. okt. 31. 15:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Neeem :) nadrágból csak farmerem meg fekete farmerem van :( és ezekhez is izlesesen próbálom felvenni a felsőket :)
2016. okt. 31. 15:13
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Elegàns

[link]

Ízléstelen

[link]

Buzàs

[link]

2016. okt. 31. 15:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Na mint az 1 képen balról az 1. Nagyjából ugy szoktam oltozkodni, meg olyan pulcsim is van :)
2016. okt. 31. 15:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten az tetszik, ha egy pasi színesebben öltözik, páromat rá is vettem erre, ő is így jött rá, hogy ez jól áll neki.
2016. okt. 31. 16:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én két színt nem szeretek a pirosat meg a rózsaszínt,az már sztem búzás.De a lilát nagyon szeretem pl.zöld,kék,sárga,bordó is jöhet.35 éves vagyok.
2016. okt. 31. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülnék ha látnék olyan pasikat akik mernek színeseket viselni ízléses keretek között.
2016. okt. 31. 18:45
 9/9 anonim válasza:

Egyaltalan nem bzis!!

Talan akkor lenne, ha egyszerre 10 szinu ruhat vennel fel!

Attol, hogy nem ugy oltozkodsz, mint mas fiuk, nem vagy bzi, ne erezd magad kuloncne ha esetlg fel merult benned

2016. nov. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!