Gáz ha egy férfi elegánsan öltözködik?
Most itt ne arra gondoljatok,hogy még a WC-re is nyakkendőben járok,de előnyben részesítem az ingeket,zakókat és szeretek adni magamra.
Viszont a környezetemben mindenki leszól emiatt,és senki sem érti,miért jár egy 24 éves mindig ingekben,miért vesz fel zakót,mikor az én generációm izombólokban,sportcipőkben és kapucnis pulcsikban mászkál.
Ti mit gondoltok?
Szerintem inkább a kérdésed gáz,bár igaz ami igaz,én is így öltözöm és engem is sokszor megnéznek miatta és szóvá is teszik,hogy miért nem járok lazábban.
Sajna a hazai társadalom jelentős része proli és nekik a sportcipő,melegítő,leggings,papucs,rövid gatya az önkifejezés eszköze. :(
Nem tartom a kérdést gáznak,úgy gondolom ha már van ez az oldal,kihasználom a funkcióját,és felteszem ezt a kérdést.
Úgy gondolom vannak ennél sokkal haszontalanabb és gázabb kérdések is,főleg a párkapcsolat rovatban.
Aaaa alom pali😍😍
Imadom az ilyen pasikat en is szeretek elegansabbak oltozkodni letisztultabban szeretem kiemelni a reszeimet:)
Kedvenc szettem : ellegansabb farmer feher vagy fekete hosszulju kedvenc hosszu szoru bundammal magas sarku vagy teli talpu egy jo kis oraval nyaklancal, mellesleg divat tervezo vagyok szoval nem all messze tolem ez a stilus(:
De neha itthon imadom felvenni a 2szammal nagyobb szurke melegitom es terdig ero feher polomat :)
Bar minden pasi igy oltozkodne nekem nagyon vonzo es sajnos eddig nem volt egy pasim se aki igy oltozkodott volna :)
Bar van akinek nem all jol na jo nem aki elegans az csak jo lehet, buta ismeroseid akik leszolnak csak igy tovabb :3 stilus es elegancia a nyero kitunsz a tomegbol szemelyisegedet meg mutatja es klasszikus sose megy ki a divatbol ha megfigyeled mai divatot mindenben vissza koszon az elegancia :) imadooom!:)
Korom le maradt
Bocsi az el irasokert telorol vagyok :)
18/L
Igen! Eleganciára csak az szorul, akinek nincs kisugárzása, vagy alapból csúnya azok hiszik azt, hogy majd akkor lesznek menők ha kiöltöznek. Épp ezért a legtöbb kiöltöző egy elég nagy lúzer és ezt így kompenzálják, ettől akarnak komolynak látszani.
A felszínes emberekre lehet így hatást gyakorolni, másra nem nem.
Nem felszines hanem igenyes ne hallgass rajuk a te stilusod :)
Ennyi erovel a rockerek es a punkok a hipsterek stb mind undik :)
7.
Nájki cipő,pörköltfoltos trikó,fux,fullcap menő? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!