Lányok! Anyum borzalmasan öltözködik. Tippek?
Vékony, vállig érő, göndör barna haj. Kékes szem. Szerintem nem csúnya.
Nem szeret vásárolni, magának nem vesz semmit, mert azt a pénzt inkább ránk költi (rám és a 2 öcsémre).
Ha vásárol is, a praktikusság van szem előtt nála. Pl. vesz egy márkásabb gyógycipőt, ami szuperkényelmes és hordja évekig. Szereti a kislányos dolgokat is. Pl. a buggyos, csipkés farmertáskáját.
Amúgy nem zavar, de ha felmegyünk pestre, szülőire megy, vagy elvisz vásárolni nekem kínos. Óvónő, így az agyomosottfarmer+bolyhos póló tökéletes. A gyerek úgyis mindent beleken.
De hogy vegyem rá, hogy ha kimozdul öltözzön kicsit igényesebben?
Ti segítetek anyutoknak vásárolni? Hallgat rátok?
A 16 fölötti lányok/nők válaszát várom.
Köszi 17/l
Köszönöm a ,,miért zavar, ha neki így jó" jellegű válaszokat és üzeneteket, de nem kérek többet.
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, menj tovább. Én sem írok felesleges válaszokat, csak hogy ott legyen a nevem.
Egyébként az emberek egyik rossz tulajdonsága, hogy ránézésre ítélkeznek.
Másfelől mindenki vágyik arra, hogy szépnek, csinosnak lássák. Ki jobban, ki kevésbé.
Köszi a hasznos válaszokat.
Nem megváltoztatni akarom. Csak annyit, hogy egy hónapban egyszer ne két mérettel nagyobb nadrágban meg 80as évekbeli pólóban jöjjön velem. Szerintem ettől még nem kell feladnia az identitását. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!