Mikor mondjátok valakire hogy: na ő, egyedien öltözködik! Küldenétek képeket, szerintetek mi számít egyedinek?
Kedves kerdezo!
Az utolso kerdesed kulonosen tetszik! Manapsag nem konnyu semikeppen, az emberek zome az aktualis trendet hordja, egy reszuk igenytelen vagy jellegtelen. Szerintem vagy sok penz kell hozza, vagy nagyon jo erzek, es persze mereszseg, hogy mashogy nezel ki, mint a tucat
Nem könnyű egyedinek lenni, lehet de nem nagyon jellemző, mert furcsán nézik általában őket és elkönyvelik dilisnek vagy aki más akar lenni,- aki kilóg a sorból, nem a trendet követi és ezért nagyon nem vállalják fől az előítéleteket. Mondjuk nem egyformán ítélkeznek, van akinek egyedi vki öltözete, más nem tartja annak.
Sok embernek a rock-punk stílus is egyedinek tartja, pedig csak egy stílust követnek.
Vagy más átlagos ruhákból álló kombinációra csak azért rásütik hogy egyedi, mert nem tucat kinézetű.
És ha egyedi, nagyon másképp akar vki öltözni, akkor családi összetűzésbe is kerülhet(én ebbe a cipőbe járok), vagy kiközösíthetik baráti társaságból.
Igen, csak az öltözködésre értettem :)
Köszönöm a válaszokat!
És igen, azzal egyet értek, én is egyedinek tartom ha valaki saját magának készít ruhákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!