Van itt még valaki aki a kínaiból öltözködik? Elsősorban a nadrágjait onnan veszi?
Nekem is van 6 éves téli kabátom amit anno 1000 Ft-ért vettem kínaiban és semmi baja. A 20x annyiba kerülő nem kínai, sőt (Benetton) kabátom meg 2 szezon után kuka lett :(
Már nem izgat a márka, ha valami jól áll és jó minőségű az anyag és a varrás, akkor megveszem.
A farmereknél annyi a gondom, hogy márkaboltban több a választék méret és típus szempontjából, míg a kínaiban sokszor csak a legdivatosabban vannak (mint a skinny) és a méret sem mindig jó.
Nekem is van a kínaiból egy fekete farmer nadrágom ami már 3 éves, rendszerint hordom és semmi baja.
Amúgy a kínait azért nem szeretem már mert az összes pólóra rá van írva hogy NewYork, London stb.. Mifelénk a kisebbség hordja előszeretettel és nekik ez a nagy "still". Szerintem borzasztóan néznek ki, a nadrágok még jók is.
De amúgy a márkás üzletek már lassan olcsóbbak mint a kínaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!