Mikor mondjátok valakire hogy: na ő, egyedien öltözködik! Küldenétek képeket, szerintetek mi számít egyedinek?
Figyelt kérdés
A kérdést nem olyan célból írtam ki, hogy majd ti megmondjátok mi az egyedi, én pedig felhasználom az adott gondolatot a ruhatáramban. Egyszerűen csak érdekel, ki mit gondol erről. Egyáltalán lehet EGYEDIEN öltözködni?2016. júl. 22. 21:58
11/12 anonim válasza:
- színes/mintás öltözék, főleg télen, amikor 10/9 ember sötétben tolja
- különleges fazon
- sk ruhák
- állandó kiegészítő, pl. fejkendő
- egy adott stílust képvisel, vagy pont tesz rá, mi a divat, abban jár, ami kényelmes
...
12/12 anonim válasza:
Szerintem az, hogy egyedi öltözködés... egy-két kivétellel nem nagyon van, mert a divat folyamatosan változik, és akinek egy évvel ezelőtt még azt mondtuk az öltözködésére, hogy egyedi, az lehet, hogy ma már épp trendi (most olvasom, hogy jaj, aki színeset hord... amikor mén voltam tini, akkor meg pont a színes csiricsáré dolgok mentek, aki natúr színekben járt, az volt a gáz)... pedig a stílusa nem változott, és még mindig önazonos. Max. azokat tudom elképzelni olyanokként, akik mindig egyediek, akik a stílusukkal polgárpukkasztani akarnak meg görcsösen egyediek akarnak lenni... de ott meg felmerül a kérdés, hogy ez tényleg az ő stílusuk, vagy annyira nem is érzik benne jól magukat, de úgy döntöttek, az fontosabb, hogy kilógjanak a tömegből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!