Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Borzalmasan oltozkodom. Es nm...

Borzalmasan oltozkodom. Es nm tudom mi mivel megy ezert a segitsetetek kellene? Pl a femert mivel megy leginkabb vagy egy egy szoknya vagy barmi is legyen?

Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindegyik izlésnek megfelelően alakítható.A farmer mindenhez megy.A szoknya meg a különböző fazonok miatt változó.Nézz olyan műsorokat,videókat,újságokat és képeket outfitekről.És majd m egjön az ihlet
2016. aug. 1. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell túlbonyolítani. ha nem értesz hozzá, hordj alapdarabokat (basic), azok mindennel jól működnek. pl. vegyél egy fekete, sima meg egy sötétkék farmert (magas vagy normálderekút, szűkszárút, semmi csicsával), ahhoz meg fekete, fehér, szürke, púderszínű stb egyszerű, sima, minta nélküli felsőket. mi ezen a bonyolult? h&m webshopban néz körül pl.
2016. aug. 1. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én máskor neten nézegettem összeállításokat. Beírtam hogy outfit, meg elé angolul hogy épp milyet keresek. Pl ha farmerest, akkor azt hogy denim, vagy ha nyárit akkor azt hogy summer. Mindig írd be angolul a ruhadarab nevét, vagy hogy milyen összeállításra vagy kíváncsi és nézegesd a képeket. Kifog olyat is dobni ami nem éppen jó, de egy idő után már ráfogsz jönni hogy melyik lóg ki a sorból.

Illetve nézegesd a shopping királynőt. Idióta egy sorozat, de a Márk közbeszólásait keresd ki. Én tőle sokmindent tanultam. Neten is rengeteg cikk van fent, hogy mi mivel hogyan:)

2016. aug. 1. 13:59
 4/4 anonim ***** válasza:

1. A kevesebb több. Ha nem akarsz hippinek tűnni, akkor egyszerre maximum csak egy mintás anyagot viselj. Ez lehet, hogy a XXI. században a divatcégek szerint trend, hogy sokféle különböző mintás anyagot viselsz, de ha civilben így nézel ki az utcán, akkor inkább alulöltözöttnek fogsz tűnni. Ugyanez a színekre is érvényes. Van, aki kifejezetten szeret sok színt magára húzni, hát tegye, de ez szintén azt a benyomást kelti, hogy mindent magára húzott, amit otthon talált. Az igazán elegáns összeállítások 2-3 színből állnak. (Ha egy ruhadarab nagyon színes és harsány természetesen fel lehet venni, de akkor hozzá egyszínűnek kell lenni a többi ruhának.)

2. Állapítsd meg, hogy az arcod milyen évszaktípusba tartozik (google, ha nem ismered mi ez), mert nem minden szín áll jól mindenkinek. Vannak kritikus színek, mint például a fehér, fekete, ami kevesebb embernek áll jól az arca közelében, ha olyan színű a sál, felsőrész, kalap, sapka stb.

3. Azt is érdemes megállapítani, hogy milyen alkatú vagy. (szintén google, testalkat típusok, az oldalak segítenek eldönteni melyik is vagy.) Mert ha például szélesebb a csípőd nem érdemes hangsúlyozni, hanem inkább a felsőtestet, ha meg fordítva vagy széles, akkor értelemszerűen fordítva.

4. Érdemes beszerezni egyszínű, egymással és más mintás anyagokkal könnyen variálható alapdarabokat. Például fekete, vagy szürke térdig érő szoknya, amit lehet övvel, öv nélkül, és számtalan felsővel, cipővel hordani.

2016. aug. 1. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!