Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem gyártanak több...

Miért nem gyártanak több nagyobb méretű ruhát?

Figyelt kérdés
Ma voltam vásárolni és szomorúan tapasztaltam hogy szinte már normális M-es ruhát sem kapok magamra se nadrágot se szoknyát se felsőt ami jó lenne.Nem mondanám magamat nagydarabnak mert normális alakom van.Nem akarom szidni a vékonyabbakat mert semmi gondom velük de lassan csak s-es vagy xs-es ruhát kapni mindenhol.Nadrágot venni kész gyötrelem.Miért nem gyártanak normális nőkre való ruhákat is?Tudom Pesten meg a nagyvárosokban ezer felé lehet kapni nagyobb méretűt is de egy vidéki városban is alig kapok magamra ruhát:(
2010. ápr. 19. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, Bp-en sincs ez másként. Nekem sajnos L-es ruha kell, de amíg M-es kellett sem találtam szinte soha magamra valót. Ugyanazt tapasztalom, mint Te :-(
2010. ápr. 19. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
fogyj le basszus. szerintem pont ezt akarják elérni.
2010. ápr. 20. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyet értek a második válaszolóval. Nem kell mindenkinek XSes ruhát hordani, de egy dagadt nő sosem lesz csinos, bármilyen ruhát is vesz fel.
2010. ápr. 20. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:

2. és 3.

Ti nem vagytok normálisak! A kérdező M-es ruhát hord. Az mióta dagadt?

2010. ápr. 20. 22:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak is. Egyébként nem vagyok dagadt se semmi ilyesmi.Az M-es méret szerintem egy felnőtt nőnél tök normális.Nadrágot meg azért nem kapok mert alacsony vagyok.Nem értem miért kell mindjárt avval jönni egy nőnek hogy dagadt mert nem csont sovány :S :)
2010. ápr. 21. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!