Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combközépig érő, fényes, nem...

Combközépig érő, fényes, nem tűsarkú csizmát hol vehetnék nagyobb méretben?

Figyelt kérdés
A vastag talp még oké lenne (mondjuk max 4-5 centis), és persze olcsón :D Amiket én találtam, mind kicsi női méret, drága és tűsarkú :C
2011. nov. 1. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Mekkora méret kellene?
2011. nov. 1. 21:35
 2/8 A kérdező kommentje:
42
2011. nov. 1. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Pasi vagy ugye? Nem baj, engem nem zavar. Csak akkor olyat javaslok, vannak direkt olyan áruházak ahol pasiknak árulnak női magassarkút.
2011. nov. 1. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó: miért lenne pasi? Azért mert 42-es a lába?? Szerintem nem pasi...bár ki tudja :D Deichmann-ban,Humanic,Piac...és más cipős boltokban ;D
2011. nov. 2. 11:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Ami azt illeti, tényleg pasi vagyok :D Most néztem ilyen oldalakon, találtam is olyat ami jó lenne, de persze nagyon drágán :C

Deichmannban még nem láttam, csak overknee-t, annak meg nem elég hosszú a szára. Mondjuk elzarándokolhatok, hátha, de nem fűzök hozzá nagy reményeket. Humanicba még sosem tettem be a lábam, de ott nem csak 41-esig vannak női cipők?

2011. nov. 2. 14:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: én sem voltam még a Humanic-ban csak uncsimtól hallottam,hogy nagyon jó hely! XD
2011. nov. 2. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Vaterán nézted már?Amúgy bocsi hogy megkérdem de minek az neked?
2011. nov. 5. 21:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Vaterán pont nem, onnan nem tudok vásárolni. (Ebayen igen, ott meg nem találtam.) És cosplayhez kellene.
2011. nov. 6. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!