Pár zenészen, sportolón láttam hogy rózsafűzér lóg a nyakukba, naon tetszik ez a viselet, sztem jól mutat, hol vehetnék én is? és pl különböző nagyobb márkák gyártanak? Folytatás lent ----->
és igen, tisztába vagyok a jelentésével, és vallásos vagyok, ha tehetem ott vagyok a misén Vasárnap, tudom hogy ritka, főleg 17 éves létemre.
Jajj ne..ez olyan szánalmas. :(
Annyira nem illik ez a jelkép az ilyen öltözékekhez, ne csinálj már majmot magadból te is! Nem utcára való,hanem otthonra és templomba, de te is tudod,ha vallásos vagy. Imádkozz,higgy, de ne vedd fel..szerintem gyerekes és ízléstelen.
Vallásos vagy... de azt nem tudod, hogy a vallásosok a rózsafüzérrel imádkozni szoktak, nem pedig nyakukba hordani?
Szerintem mindennek meg van a ,,helye".
De,ha te hordani szeretnéd, hát tedd.
én az előző válaszolókkal ellentétesen:
tényleg nagy divat mostanában, és nekem tetszik is!
lehet hogy az előző válaszolók picit idősebbek ezért talán nekik furcsa, gyerekes, izléstelen stb.
de manapság ez tényleg divat!
21 évesen ne nézzél már olyan öregnek! :D
Attól függetlenül ízléstelennek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!