Lányok, elárulnátok mi ennek az oka?
Szoktátok mondani, hogy azért nem viseltek szoknyát, mert sok esetben kényelmetlen tud lenni. Ezt még meg is tudom érteni, van benne valami, felfújja a szél, igazgatni kell, ..stb. De ha már a szoknyát (bizonyos szempontból jogosan) nem szeretitek, akkor az ilyen nadrággal mi a problémátok? Ilyet miért nem viseltek néha?
Ilyen nadrág esetében a szoknyaviselésnél adódó problémák nem jelentkeznének, mivel ez lényegében ugyanolyan nadrág, mint a farmer, csak kellemesebb az anyaga, szebb a szabása, nem tapad olyan csúnyán rá a testre, mint egy farmer, így hasonlóan nőiesek, csinosak lennétek benne, mint egy szoknyában.
Miért győz mégis mindig inkább az unalmas farmergatya? Miért jobb az, mint egy ilyen szép nadrág? Nem lenne jó, ha a fiúk is többször megdícsérnének titeket, hogy milyen szép, különleges nadrágotok van, s milyen csinosak vagytok benne? Remélem nem értitek félre a kérdésemet, nem akarok senkit sem kérdőre vonni, mindenki azt hord amit akar, de ennek ellenére pusztán kíváncsiságból érdekelne, hogy ti személyesen mit gondoltok erről. :)
Az az oka nemes egyszerűséggel, hogy utoljára ilyen nadrágot a postán láttam egy 55 éves ügyintéző hölgyön, szürkében, csak az még az élére is volt vasalva. Nekem férfiként az ilyen nadrágról egy korosabb nő jut az eszembe, ahogy egy ballonkabátról is, mivel az az ő korukban volt divat. 50 alatt senki nem hord ballont sem, remélem ez is feltűnt.
Én egyébként nem értem, van nő, aki egy kicsit szélesebb aljú farmerban ugyanilyen alakú, mint amit te linkeltél... Szóval nem egészen értem a problémát. Akinek jó a segge, egy zsákban is jó a segge, akinek meg nem, azon az alakformáló sem segít, nem hogy egy ilyen ódivatú nadrág.
22-es!
50 alatt senki sem hord ballont- MI VAN????
kérdező, láthatod, hogy a válaszoló fiatal lányok >90%-ának semmilyen egyénisége nincsen, leszarják, hogy hogyan öltözködnek, az a lényeg, hogy ne tűnjenek ki a hatalmas, szürke masszából.
Jó nekik a passzos nadrág (lehetőleg farmer), passzos póló, a semmilyen egyéniség, az egyforma öltözék, ugyanaz a 4-5 tömegmárka.
kis híján mindenki írja, hogy 50+ nők viselnek ilyet. Sajnos az az igazság, hogy nekik még van ízlésük, és tudnak öltözködni.
'kellemesebb az anyaga, szebb a szabása, nem tapad olyan csúnyán rá a testre, mint egy farmer' - szerinted. szerintem meg sok ezer másik nő szerint meg nem. én elhiheted, hogy baromira hidegen hagy a te és a hozzád hasonló , interneten okoskodó szerencsétlenek véleménye.
'így hasonlóan nőiesek, csinosak lennétek benne, mint egy szoknyában' - senki nem akar neked nőies és csinos lenni. én farmerban is tetszem azoknak a férfiaknak, akiknek tetszeni akarok, ne aggódj.
'Miért győz mégis mindig inkább az unalmas farmergatya? Miért jobb az, mint egy ilyen szép nadrág?' - ez a nadrág minden, csak nem szép. nem izgalmas. és nem is szexi.
'Nem lenne jó, ha a fiúk is többször megdícsérnének titeket, hogy milyen szép, különleges nadrágotok van, s milyen csinosak vagytok benne? ' nem. megnézném, milyen fiúk dicsérnének meg EBBEN.. amúgy normális férfi nem azon van fennakadva, hogy farmer van a nőkön, inkább örül neki, hogy a szűk gatya kiemeli az alakjukat és nem akar olyan cuccot rájuk erőltetni, amilyet az anyja hord.
de felesleges is neked tépni a számat, mert pár hetente idejössz és megkérdezed ezt. úgy látszik, a csúnyanadrág-fetisizmus gyógyíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!