Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elárulnátok őszintén, hogy miért szoláriumoztok?
Mi nem okoz rákot? Amúgy az is köztudomású, hogy kis mértékben nicnsenek káros hatásai, sőt, szépíti is a bőrt. (Pattanások, stb...)
Én jobban szeretem a hullafehéret (szőke hajjal, kék szemmel), de elég félelmetes, hogy nem tudsz abba belegondolni, hogy nem minden férfi olyan, mint te. És bizony elég sokaknak a barna bőr tetszik. Szóval a második mondatadon kacagtam.
Nekem nagyon fehér böröm van de eszembe se jutna barnitani magam mert nap alergiám van! ha napot nem birom akkor a szolit se! :S
15/L
Szerintem nincs undorítóbb egy szétszolizott nőnél! Főleg, ha 5 kg smink van rajta..
Pfuj!
15/L
én már kb 3éve szolizok heti 1alkalommal, ritkán 2 meg nyáron persze nem szoktam!Én így érzem jól magam, h van egy kis színem, amugy meg azota a pattanásokkal sincs gondom.
Azoknál az embereknél jó hogy bőrrákot okoz, akik alapból hófehérek netán még szeplősek is és ált ba náluk alakul ki!
Az agyon szolizásnak én is ellene vagyok,de sztem egy barna bőr szebb mint egy hullafehér...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!