Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elárulnátok őszintén, hogy miért szoláriumoztok?
Én sosem szoliztam és nem is tenném, mivel kissé kreol bőröm van, és így nyáron pillanatok alatt szedek magamra egy kis színt. :)
16/L
Ha valaki tud mutatni erről egy felmérést akkor, hogy hány 100-éknak tetszik, akkor muti. De még 6 000 000 sem éri meg. Amúgy a rendes napfénnyel semmi bajom nem lenne, csak hát amióta el*eszték az ózont én azt is alapból nem ajánlom. Amúgy komolyan keressetek rá neten a tudósok már nagyon régóta mondják, hogy káros, de hiába. Ez a szépségideál, hogy barnulni-barnulni XX. sz.-i találmány. Európai kultúrákban mindig és mindenkor a bőr eredeti természeretes színe volt a szépségideál. Ezt csak a médián kersztül tudatalatt azáltal erőltetik, mert jó nőknek, szépségkirálynőknek kikiáltott hölgyek így tesznek. De ez tényleg butaság. Azt ajánlom mindenkinek kérdezze meg néhány férfi ismerősét és meg fogja tudni a választ. Ismerek olyanokat akik a 60, 70, 80-as években rengeteget napoztak, mert akkor állítólag még a mostaninál is jobban erőltették, hogy jaj az a szép, azok szegények ost mind sírnak, de ők még nem tudták akkor mi van az UVB sugarakkal, de ti már okosabbak vagytok.
Tényleg csak jószándékból tettem fel a kérdést! :D
Amúgy mondjuk pl. indiai lánynál a barna bőr a szép vagy egy olasznál, ha kreol, de csak azért, mert neki aza természetes. Ez kb. olyan mintha ők meg fehérítőbe járnának. XD Mondjuk a japánok szokták festeni magukat fehérre, de az se tetszik.
25F
akkor ennyi erővel szerintem ki se kellene menni a napra! főleg nyáron!!!amugy mi nem káros manapság??levegőt se kéne már venni.Érdekes a ciginek már nem csinálnak ekkora ügyet, a kis 14 évesek ugyan úgy szívják, még sorolhatnám...
oké h nem tesz jót meg veszélyes és ezért lesz megszabva mo-on is h milyen erősségű csövet használhatnak a szalonok, de akinek van esze nem viszi túlzásba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!