Ide irogatók! Elárulnátok, hogy hol dolgoztok és mit? Csak hogy nekem is legyen már olyan jó munkám, ami mellett egész nap ráérek reptoidokon és boszorkányokon agyalni!
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 15:21
1/26 anonim válasza:
Én az Ezo tv-nél vagyok csakratisztító.
2/26 anonim válasza:
ezekszerint neked is jó munkád van,-különben nem itt lennél!! amúgy én gyeden vagyok...
3/26 anonim válasza:
Kultúr antropológia órán ülök, és ostoba kérdésekre hülye válaszokat írok. Nem te vagy véletlenül az, aki a cserebogaroidos kérdésre hasonló kérdést írt?
4/26 anonim válasza:
Nem kell ezt az oldalt olvasgatnod ha nem szereted. Azt hogy ki mit dolgozik, az mindenkinek a magánügye!
5/26 anonim válasza:
Nekem géphez kötött a munkám. És neked mi a munkád, hogy ráérsz kérdéseket feltenni és feltételezem, a válaszokat is figyelni?
6/26 anonim válasza:
Én meg kozmetikus vagyok, minden 2. nap dolgozom csak!
7/26 anonim válasza:
Én a Negyedik Birodalom Führer-e vagyok a Gliese_581c bolygónak.
8/26 anonim válasza:
ttk-s egyetemista vagyok, mellette az ellenállás tagja.
9/26 anonim válasza:
Én egy Reptoid kém vagyok aki beépült az Ellenállásba.
10/26 anonim válasza:
15:29-es, kultúrantropológia? Jó neked, irigyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!