Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ide irogatók! Elárulnátok,...

Ide irogatók! Elárulnátok, hogy hol dolgoztok és mit? Csak hogy nekem is legyen már olyan jó munkám, ami mellett egész nap ráérek reptoidokon és boszorkányokon agyalni!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 15:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A kultúrantropológián ülőt irigylem. Én szívesen bejárok helyetted jegyzetelni, ha te meg vállalod, hogy itt ülsz helyettem, és nézed az álláshirdetéseket! :p
2011. okt. 12. 14:32
 22/26 anonim ***** válasza:
gimis vagyok hidd el lenne dolgom pl:tanulás v mindjárt nekiülök v kimarad.
2011. okt. 13. 17:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Kripto - zoológus.
2012. máj. 13. 14:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Boszorkányok??? Hol vannak itt boszorkányok?A reptoidok sem jutottak eszembe már hónapok óta....

Lehet nincsenek is? hmm., akkor most csalódottan vissza ülök az íróasztalomhoz...

2012. máj. 13. 15:39
 25/26 anonim válasza:
Én meg rakom a szenet a Nap kazánjába,hogy ne fázzál veréb.Hogy is mondják?A napnál fűtő,de ott is művezető!
2012. aug. 4. 09:23
 26/26 anonim válasza:
Takarító vagyok külhonban, sokszor ráérek, viszont nem trollkodom, hanem rendesen használom az oldalt (meg is látszik a százalékomon) :)
2015. szept. 21. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!