Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ide irogatók! Elárulnátok,...

Ide irogatók! Elárulnátok, hogy hol dolgoztok és mit? Csak hogy nekem is legyen már olyan jó munkám, ami mellett egész nap ráérek reptoidokon és boszorkányokon agyalni!

Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 15:21
1 2 3
 11/26 x) ***** válasza:
100%
Sitten vagyok...
2011. okt. 10. 16:16
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Te mikor szakítottál a kérdés megírására időt, ha ennyire elfoglalt vagy?

Szerintem elsősorban magaddal foglalkozz, aztán ha már mindennel tisztába vagy, jöhetnek mások is. Persze a segítő szándék se ártana.

2011. okt. 10. 16:44
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az Antarktisz alatti reptoidbázison teljesítek szolgálatot önkéntesként, a jövő évi inváziót előkészítő logisztikai különítményüknél. Azért merem így nyíltan elárulni ezt, mert úgysem hiszik el.

Ember vagyok, csak átálltam. Szolgálaton kívül netezek, és ide írogatok, nevetek a szkeptikusokon, de 2012 végén még jobban fogok nevetni.

2011. okt. 10. 18:44
 14/26 Hungy ***** válasza:
100%

Mi mindannyian a Gyakori Kérdések Honlapra Írók Szövetségének tagjai vagyunk. Az a munkánk, hogy ide írogassunk, életben tartva ezáltal az oldalt. A honlap - és egyben a munkánk - alapvető célja, hogy eltereljük a figyelmet a politikában történő fontosabb eseményekről, valamint hogy minél elferdültebb képet mutassunk a fiatalságnak a társadalomról, teljesen megmételyezve ezáltal ártatlan elméjüket. Valamint nem régen kaptunk megbízatást a Reptoidok Egyesületétől, hogy végezzünk teljes felforgató tevékenységet a létezésükkel és eljövendő inváziójukkal kapcsolatban, lehetőleg tegyük annyira nevetségessé még a feltételezést is, hogy senki ne higgyen bennük, így majd teljesen nyugodtan tudnak leigázni minket.

Havi 600 ezer forint, szolgálati lakás, és luxus autó, meg telefon is jár a munkához. meg ha jól tudom, egy páran még étkezési utalványt is kapnak, de az biztos, hogy minden évben mehetünk a bahamákra egy hónapra. Sajnos téged nem veszünk fel, mert a szellemi szinted nem üti meg a mércét. Sőt, ami azt illeti, most hogy ezt elárultam neked, majd nemsokára érkezik hozzád egy alakulat, akikkel kellemesen el fogsz csevegni arról, hogy miért is érdekel téged ez a téma annyira.

2011. okt. 10. 20:04
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
én internetfüggő vagyok...meg egyetemista..ez a kettő mindent megmagyaráz XD
2011. okt. 10. 20:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
"Van egy erőmű. Erőmű a folyón. A víz energiájából villamos áramot állítunk elő. Turbinák segítségével. A víz megforgatja a turbinát, az pedig egy generátort. A generátorból áram jön ki. Mivel a folyó vízhozama változik, illetve áramra is vanhogy kevesebb, vagy több kell, szóval a turbinák teljesítményét szabályozni kell a lapátok, a túúúrbinalapátok dőlésszögének változtatásával. Ezt egy szoftver vezérli egy számítógéppel a szenzorok adatai alapján. Na ebbe a erőműbe vaok portás."
2011. okt. 10. 22:44
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Vándorzenész vagyok...Itthon.
2011. okt. 10. 23:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nos, kedves kérdező úgy látom itt mindenkinek eléggé komoly munkája van, mindenki a nemzetünk biztonságáért dolgozik, csak te érsz rá itt hülyeségeken agyalni. :-)
2011. okt. 11. 08:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Te is ráérsz Kérdező!
2011. okt. 11. 09:48
 20/26 anonim ***** válasza:
kb 15 mp egy kérdés feltevése
2011. okt. 11. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!