Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi ez az egész vonzás törvénye...

Mi ez az egész vonzás törvénye/bevonzás?

Figyelt kérdés
És hogyan kell ezt csinálni???Valaki felvilágosíthatna :)
2012. jan. 24. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
58%

http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc

itt a Titok c. film. Nézd meg és választ kapsz :)

2012. jan. 24. 18:19
 2/21 anonim ***** válasza:
42%

Bebeszélik neked a pénzedért cserébe, ha valamit erősen szeretnél, akkor megkapod csak úgy.

Elhitetik veled, ha valami nem jön össze, az azért van mert nem akartad eléggé. Ha összejön pedig valami amit nagyon akartál, de nem tettél érte sokat, akkor az a vonzásnak köszönhető.

Dióhéjban ennyi.

2012. jan. 24. 18:21
 3/21 anonim válasza:
56%
ki beszel be es mit??? a titol letezik, mielott nem tudtam errol a filmrol akkor is tudtam hogy van a Titok csak en nem ennek hivtam, ennyi es igen mukodik a vonzas torvenye! a film elott es utan is mukodott!
2012. jan. 24. 21:29
 4/21 anonim ***** válasza:
0%

Akárhogy lepontozhatjátok, a másodiknak van igaza.

Az egész nem több, mint egy nyúéjdzses marhaság, amivel sok-sok pénzt lehet csinálni.

2012. jan. 24. 22:10
 5/21 yossarian44 ***** válasza:

Az a baj, hogy a vonzás törvénye mellett még csak annyi érvet hallottam, mint amennyit a harmadik itt elmondott. Hogy: működik, és kész.

Jó, akkor én meg azt mondom, hogy létezik a hárompéniszű nádiposzáta, és a párzási dalát el bírom játszani tangóharmonikán. És kész.

Ettől még nem lesz igaz...

2012. jan. 24. 23:03
 6/21 A kérdező kommentje:
Hmm...Azt azért furcsálom, hogy csak azok mondják róla, hogy hülyeség,stb..., akik még nem próbálták ki.Akik kipróbálták azok nem mondanak 1 rossz szót sem róla.Lehet, hogy amit megszereznek "általa", azt csak a benne való hitnek köszönhetik, de a céljukat ugyanúgy elérhetik nem?:D Elvégre senki olyan aki kipróbálta nem szidja ezt az egész törvényt, szóval akkor érdemes ezt mégiscsak bemesélni magunknak még, hogyha hülyeség is :D.
2012. jan. 25. 07:32
 7/21 anonim ***** válasza:
Nézd, én kipróbáltam, nekem bevált :) Veszíteni nem veszíthetsz vele nem? Csak nyerhetsz ;)
2012. jan. 25. 07:46
 8/21 anonim válasza:
Én is kipróbáltam, bevált. :)
2012. jan. 25. 10:01
 9/21 A kérdező kommentje:
Énis kipróbáltam mai nap, bár kicsit csekély dologgal :D Hazafele ültem a buszon és gondolkodtam, hogy milyen jó lenne valami finomat enni :D Hazajöttem és jó volt a kaja :D
2012. jan. 25. 15:47
 10/21 anonim ***** válasza:
És ez gondolom a vonzás törvényét bizonyítja
2012. jan. 25. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!