Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, elárulnátok mi ennek...

Lányok, elárulnátok mi ennek az oka?

Figyelt kérdés

Szoktátok mondani, hogy azért nem viseltek szoknyát, mert sok esetben kényelmetlen tud lenni. Ezt még meg is tudom érteni, van benne valami, felfújja a szél, igazgatni kell, ..stb. De ha már a szoknyát (bizonyos szempontból jogosan) nem szeretitek, akkor az ilyen nadrággal mi a problémátok? Ilyet miért nem viseltek néha?

[link]

Ilyen nadrág esetében a szoknyaviselésnél adódó problémák nem jelentkeznének, mivel ez lényegében ugyanolyan nadrág, mint a farmer, csak kellemesebb az anyaga, szebb a szabása, nem tapad olyan csúnyán rá a testre, mint egy farmer, így hasonlóan nőiesek, csinosak lennétek benne, mint egy szoknyában.

Miért győz mégis mindig inkább az unalmas farmergatya? Miért jobb az, mint egy ilyen szép nadrág? Nem lenne jó, ha a fiúk is többször megdícsérnének titeket, hogy milyen szép, különleges nadrágotok van, s milyen csinosak vagytok benne? Remélem nem értitek félre a kérdésemet, nem akarok senkit sem kérdőre vonni, mindenki azt hord amit akar, de ennek ellenére pusztán kíváncsiságból érdekelne, hogy ti személyesen mit gondoltok erről. :)

2016. aug. 12. 17:37
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Valami hiba miatt nem adja be a linket. Erről lenne szó: [link]
2016. aug. 12. 17:45
 2/32 anonim ***** válasza:
82%
Ne te mondd már meg,ki mit viseljen! Mindenki azt hord,ami számára kényelmes,megfelelő.Én magasról leszarom ki,hogy öltözködik.
2016. aug. 12. 17:55
 3/32 anonim válasza:
90%
hát nekem megmondom őszintén nem tetszik. egyébként szerintem ez nem is állna jól mindenkinek, az meg a másik, hogy ilyet nem nagyon szoktam látni sehol.
2016. aug. 12. 17:57
 4/32 anonim ***** válasza:
92%
Csúnya. A személyes véleményem meg az (valószínűsítve hogy fiú vagy), bármilyen meglepő is lesz, de te nem vagy lány, ahogy azt sem tudod mit szeretünk, mi a divatos és számunkra mi kényelmes. Azért nem hordunk ilyet, mert nem szeretjük. Ennyi ez egész. Az meg hogy ez neked tetszik, már egyéni szoc problem.
2016. aug. 12. 18:07
 5/32 anonim ***** válasza:
93%
Magas a dereka, ami kényelmetlen. Szorítja a hasat, főleg ha leülünk. És a magas derék nagyítja a feneket is. Amúgy meg úgy ronda ahogy van. De hivatalokban lehet látni nőket ilyesmi nadragokban, keresgélj ott.
2016. aug. 12. 18:10
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Ez inkább a harmincasoknak állna jól vh a nagyim jut róla eszembe a farmer pedig szépen felveszi az alakot és sztem igenis nagyon jól néz ki ha ünneplőbe öltözök annak oka lesz...
2016. aug. 12. 18:15
 7/32 anonim ***** válasza:
85%
Én maradok a sima skinny jeans-nél.:D
2016. aug. 12. 18:23
 8/32 anonim ***** válasza:
79%
Csúnya, öreges, műszálas. A húszas éveimben egy ideig hordtam szövetnadrágot (nem ilyet, és nem műszálast), de aztán visszatértem a farmerhez, most már azért hogy egy kicsit fiatalosabban nézzek ki. Nyáron pedig vásznat/lenvásznat hordok.
2016. aug. 12. 19:00
 9/32 anonim ***** válasza:
90%
Ez rém ronda, az meg pont egy lányt sem érdekel hogy te erre gerjedsz... nem akarnak neked megfelelni, meg senki másnak sem. Mindenki azt hord ami neki kényelmes és tetszik. Ez a nadrág nem fiatalos, nem hétköznapi viselet, de még csak kényelmesnek sem tűnik.
2016. aug. 12. 19:18
 10/32 anonim ***** válasza:
90%
Már megint te??? A terhesbugyit és a gyógypapucsot kihagytad. Nem fogod fel, hogy a 40 éven aluli nők 99,9%-ának nem tetszik az ilyesmi!! Divatjamúlt, öreges. Ne te akard már megmondani, hogy mit hordjunk. Amúgy én igenis gyakran hordok szoknyát.
2016. aug. 12. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!