Hogyan találhatnám meg a stílusom?
23 éves vagyok és nem igazán tudom mi a stílusom.
Leginkább tornacipőben érzem jól magam.
Tehát a laza fiús ruhákban érzem jól magam, viszont ezekben nem érzem magam csinosnak/nőiesnek.
A magassarkúban, ingekben, rúzsban pedig feszengek.
Ma végigjártam a boltokat, mindenhol nagy leárazások voltak, de nem tetszett szinte semmi.
Amit tudok, hogy leginkább az egyszínű és egyszerű darabokat szeretem, amik könnyen kombinálhatók.
Valahogy mégsem tudok ezekből olyan szettet összehozni, amiben igazán jól érezném magam minden szempontból.
Esetleg tudtok valamilyen tanácsot adni, hogyan hozzam közös nevezőre?
Linkeknek nagyon örülnék. Valami lazán nőies a cél talán.
Előre is köszi.
Esetleg összehangolhatnád, ha alul testhez álló nadrágot veszel fel, akkor felül legyen bő, vagy fordítva. Tudom ajánlani, hogy nézd meg milyen évszaktípus vagy. Ott mindig adnak tippeket a színekhez, és (amit küldök oldalon), megtudod nézni, hogy melyik híresség olyan típusú, mint te.
Esetleg a különböző közösségi portálokon vannak stílussal foglalkozó oldalak, hátha látsz valamit. Én például pinteresten szoktam nézelődni "fashion" és "outfit" címkéket (azt hiszem címkének hívják :D ).
Akár a külfldi ruhás oldalakon is körül nézhetsz ott teljesen más ruhák vannak, mint a boltokban. Például Ebay-en hatalmas a választék. Én azt szoktam, hogy beállítom az ingyenes szállítást és az ár kategóriát, na meg persze, hogy milyen tipusú ruha (rövid ujjú, nadrág...) érdekel. Ami ott megtetszik, az már egy jó kiindulás, mert akkor próbálj meg hasonlóban gondolkodni. :)
Ezeket azért küldtem, mert jó kiindulás lehet.
A hosszított kardigánok is lehet, hogy tetszenének. Például a H&M-ben nagyon sok félét szoktam látni.
Remélem tudtam segíteni, sok sikert!
Ui.: Az évszak típusokra nagyon érdemes rákattintani, nekem is rengeteget segített. :)
Köszi a tippeket, hasznosak voltak.
A baj az, hogy teljesen eltérő stílusú dolgok is tetszenek és nem merem megvenni, mert félek nem fog menni a ruhatáramhoz vagy hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!