Vegyes a zenei stílusom, de elggé nemtalálom onmagam miatta, hogyan találhatnám meg azt az arany kozéputat? 16/L
Figyelt kérdés
Nos hallgatok 60as évekbeli zenéket is,de hard rockot,heavy metált is,tetszenek a piercingek,de azok a 60as évekbeli stílusu ruhák is.Nemtalálom,az oltozkodésemben ezt az arany kozéputat,mert hát ugye ezek astílusok nagyon eltéroek és érdekes lenne egyik nap,bakancsban,kockás ingben menni,amásik nap meg csipkés szoknyában virágmintas felsoben...2013. szept. 9. 14:41
1/5 anonim válasza:
Igen, érdekes lenne. Mi a baj az érdekessel?
2/5 anonim válasza:
Rockabilly? Azt fel lehet turbózni tetoválásokkal és piercinggel. Egyébként miért függ az öltözködésed a zenei ízlésedtől? Nem bunkózok, csak kíváncsi vagyok.
3/5 anonim válasza:
A zenei ízlést nem feltétlenül kell kifejezni az öltözködéssel.
Én például folk/pagan/viking metalt hallgatok, de néha gothic/symphonic, sőt még black is jöhet.
Viszont sportosan-csajosan, saját ízlés szerint öltözködök.
És imádom a mesefigurás pólókat. :D
19/L
4/5 anonim válasza:
Minden reggel azt vedd fel, amilyen kedved van, és minden oké. Én is rockot, metált, punkot hallgatok, de néha meg nem mondani rólam, vagy van amikor meg igen, ha olyan napom van. De a hajam és a bakancsom miatt letagadhatatlan ha mintás leggingsben vagyok is. :)
Szerintem a csipkés szoknyát felveheted bakanccsal, a virágmintás felsőt is akár, ha farit veszel hozzá. Ötvözheted a két stílust, ha ügyesen csinálod. A rockos is lehet lányos, sőt, sok esetben az is.
5/5 A kérdező kommentje:
nekem mondjuk fontos,hogy egy kicsit kozvetítsem iskivulre h milyen vagyok,és mithallgatok.nálam ez alap..:)
2013. szept. 11. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!