Mit vegyek fel az első együttléthez?
Figyelt kérdés
Mit vegyek fel hogy jobban megkívánjon? Mivel meleg van ruha vagy mi legyen? Milyen színű fehérnemű jön be jobban a fiuknak? Normális válaszokat és ötleteket varok!2016. jún. 27. 11:31
1/7 anonim válasza:
Valami csipkés fehérneműt. A ruha szerintem mindegy, úgyis gyorsan lekerül :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem a fekete fehérnemű szettekkel nem lőhetsz mellé de a piros is nagyon bejövős tud lenni. Ha csipke akkor az nálam még plusz pont de ami nekem abszolút a gyengém az a combfix
3/7 anonim válasza:
Semmit. Mindent vegyél le. Hidd el, megkíván, ha meglát
4/7 anonim válasza:
Viseld azt amit szoktál. Önmagadért kell megkívánnia, nem egy csipkés ruhadarabért ami úgyis lekerül.
Ha már ott tartotok, hogy lefeküdtök egymással, illene azt is tudnod hogy mi jön be neki és válassz olyat ami neked is tetszik. Ha pl azt mondja hogy a piros csipkés bugyi, de te ki nem állhatod a csipkét, akkor egy sima piros bugyi. Ebbe benne van az ő kívánsága és a te ízlésed is.
6/7 anonim válasza:
Rajtam nem volt semmi. Ha kíván, nem azért kíván, mert csipkés fehérnemű van rajtad. Plusz, mire lefekszel valakivel, illik annyira ismerni, hogy ha a kedvére akarsz tenni az öltözködéseddel, nem idegeneket kérdezel az interneten.
7/7 anonim válasza:
Az elsőnél bőven elég az, amit általában szoktál hordani. (Na jó, azért itt nem a mamabugyira gondolok :D )
De ezzel a csábításos ruhákkal bőven ráérsz majd, ha már együtt vagytok fél-1 éve. Ne kényeztesd el a szexi cuccokkal, mert a végén még hozzászokik és elvárja minden nap a csipkés alsókat :D 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!