Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttléthez mit ajánlotok? Misszionárius vagy lovagló?
misszionárius
(estére összeszámoljátok a szavazatokat, és ez fogja eldönteni???)
Lány hanyattfekszik az ágyon, nyakig felhúzza a térdét, a fiú meg a lába közé térdel, (szükség esetén a magasságot hozzá adaptálni kispárnákkal stb.)
De síkosító helyett/előtt inkább a pasi sokat nyaljon, amíg a lány azt nem mondja, hogy most már mehet.
#1 vagyok
mivel mindkettőtöknek első és általában nem a fiúnak kellemetlen hanem csak a lánynak ezért javasoltam a lovaglót mert így a lány tudja irányítani a dolgokat.egyedül ő érzi. én is így adtam oda magam a barátomnak (mindkettőnknek első volt) és mai napig is így kezdjük a szeretkezést, lassan tágulok és el se tudnám képzelni,hogy csak úgy hip-hopp betolja.
5-ös vagyok.
Én rendkívül szűk voltam, ezért ajánlom neked a misszionáriust. Nekem még úgy is nehéz volt ellazulnom, lovaglópózban még nehezebb :) De természetesen te ismered Önmagad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!