Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttléthez mit ajánlotok? Misszionárius vagy lovagló?
Szia! Nálunk úgy volt, hogy misszionáriusban próbálkoztunk először, de valami hihetetlenül fájt hogy majdnem sírtam, abba is hagytuk. Következő alkalommal újra próbálkoztunk, akkor sem ment, aztán mondta hogy forduljunk meg és üljek rá lovaglóban. Először picit kellemetlen volt de végre teljesen rá tudtam ülni és nem fájt! Azért még nem volt annyira jó érzés, viszont magamnak tudtam próbálgatni hogy hogyan jobb meg ilyenek. Aztán végre egyre jobb érzés lett.
Azóta minden alkalmat így kezdünk lovaglóban, máshogy nem megy. Először lassan, meg van hogy ráülök teljesen és ringatom a csípőmet ezt imádja. És amikor már kezdenének beindulni a dolgok akkor váltunk így én sem fáradok el annyira. Remélem tudtam valamit segíteni és mindkettőtöknek pozitív tapasztalata lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!