Mit ajánlasz az első együttléthez?
Mivel tudnám a barátnőmet lenyűgözni az első szexuális kapcsolatunknál?( ő még szűz)
Milyen kellékeket érdemes megvenni/használni?
Nem szeretném,hogy fájjon neki és mindent szeretnék megtenni,hogy csodálatos legyen az első!
Kort és a nemed is írd oda! :) Köszi
Kellékeket? Hát, te nagyon el vagy tájolva… Te sem lehetsz sokkal tapasztaltabb a barátnődnél. Óvszert vegyél, az kelleni fog. Ennyi kellék elég az elsőhöz.
27/N
Bocs. Én nem egészen ilyen kellékekre gondoltam… XD
Nagyon fontos, hogy olyan helyet válassz, ahol teljes nyugi van. Nem kell attól félni, hogy benyit valaki, vagy épp össze-vissza mászkálnak az előtérben stb.
A gyertya vagy hangulatlámpa is fontos, nem csak a romantika, hanem gyakorlati szempontból is, hiszen így te is jobban látod, épp mit csinálsz.
Sok-sok előjáték és türelem! Ha úgy érzed, feszült, nem lazult el teljesen, ne erőltesd. Ha nem jön össze most, csak legközelebb, akkor sincs semmi gond.
A síkosító nagyon hasznos, de előfordulhat, hogy idegenkedik tőle. Ezt szerintem jobb tisztázni még az elején, nehogy pont egy alattomosan előkapott flakonnal hozd rá a frászt.
Válassz natúr cuccokat (óvszernél és síkosítónál is). Értem ezalatt minél íztelenebb, színtelenebb, szagtalanabb, annál jobb. A síkosító lehet akár teljesen természetes összetételű is, bár az ilyet jóval nehezebb beszerezni és drágább is. Ha allergiás valamilyen összetevőre, az kellemetlen meglepetés lesz, ami jó időre elveszi a kedvét.
27/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!