Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, szerintetek az acélbetét...

Fiúk, szerintetek az acélbetétes bakancs jól néz ki?

Figyelt kérdés

Mármint az lenne a kérdésem,hogy ha egy lányt ilyenben láttok,akkor elítélitek hülye kis rockernek?

Mert pl én azt hordok,imádom,és nem ez a zsíroshajú nemtörődömakülsőmmel rocker vagyok,csak a bakancs megfogott és nem ereszt :D

szóval szerintetek ez szexi is tud lenni? (szoknyával és shorttal is szoktam hordani)

köszönöm a válaszokat: 15L

#szexi #lány #fekete #rocker #acélbetétes bakacs
2016. máj. 18. 18:22
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
figyelj, Ha acélbetétest hordassz akkor már alapból nem nagyon kéne érdekeljen hogy szexi e vagy nem,inkább az hogy neked tetszik e. Egyébként nekem is az van de szoknyával hányadékul néz ki.
2017. febr. 18. 21:13
 32/45 anonim ***** válasza:
72%
#26 ezt most nem tudom hogy gondoltad. :D A barátommal mindkettőnknek acélbetétesünk van és boldogok vagyunk és még több ezren lehetnek igy vele.
2017. febr. 18. 21:16
 33/45 anonim ***** válasza:
0%

Es van magassarkutok is a baratoddal egyutt ? Utolso!

Mert ugy igazsagos!

2017. febr. 20. 06:56
 34/45 Csucsu007 ***** válasza:
89%

😂😂😂😂 kösz a rákot gyerekek.

Kérdező: hordd nyugodtan, és szardmárle azokat akiknek nem tetszik.

Puffogók: szánalmasok vagytok😂

2017. ápr. 14. 00:44
 35/45 anonim ***** válasza:
30%
A puffogok csak jot akarnak ,hogy a kerdezot ne rohogjek ki az utcan a tramplisaga miatt amiert indokolatlanul munkavedelmi bakancsba flangal, vagy rosszabb esetben langyinak nezik...
2017. ápr. 14. 13:56
 36/45 Csucsu007 ***** válasza:
A kérdező sztem leszarja, hogy langyinak nézik-e vagy sem, a puffogóknak meg nem kéne ennyire vérre menni
2017. ápr. 14. 18:58
 37/45 anonim ***** válasza:
0%

Igen? Te igy tudod hogy mit szar le a kerdezo?

De jo hogy az O neveben adsz velemenyt..

2017. ápr. 15. 09:03
 38/45 Csucsu007 ***** válasza:
A 'sztem' a szerintem szót rövidíti, ami, mint tudjuk, véleményre utal, nem pedig tényekre
2017. ápr. 15. 16:22
 39/45 anonim ***** válasza:
0%

Ne sporolj a szavakkal,vagy talan szegyelled,hogy magyar Vagy?

Amugy akkor ha jobban tetszik akkor honnan tudod mi a velemenye?

2017. ápr. 16. 13:19
 40/45 Csucsu007 ***** válasza:

Nem spórolok a szavakkal, nem tudok miről beszélsz. Betűkkel spórolok. És igen, az olyan magyarok miatt, akik nem bírják nézni, hogy a másik nem úgy öltözködik, ahogy elvárják, szégyellem a magyarságom.

És a 'szerintem' nem az ő, hanem az én véleményemre utal. Tehát az a véleményem, hogy leszarja, hogy mások építőmunkásnak nézik. És jól is teszi. Egyéb hozzáfűznivaló? Szerintem korrekt voltam.

2017. ápr. 16. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!