Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire néznek hülyének?

Mennyire néznek hülyének?

Figyelt kérdés

Rocker vagyok és van acélbetétes bakancsom (10 soros) és én 25 fokban is hordom, meg minél tovább szeretném hordani. Mennyire néznek hülyének ha mondjuk még 26-27 fokban is felveszem?

(Nem, nem büdös benne a lábam, igen, néha kicsit melegem van benne)

2016. máj. 8. 16:44
 1/10 anonim válasza:
ha így érzed jól magad csak nyugodtan, a többiek véleményét meg sz**d le magasról :D
2016. máj. 8. 16:51
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazából neked a stílusod része szóval nem néznélek idiotanak szemben a bokacsizmas kabatos csajokkal akik végtelen gazosak ebben a melegben úgy feloltozve mintha március vagy november lenne.
2016. máj. 8. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy kérdésem van:

Azért szeretnéd hordani a kánikulában, mert jól érzed magad benne?

Vagy azért, mert a stílus aminek a része vagy megköveteli?

Egyébként egy rockert miért is érdekel, hogy mennyire nézik hülyének? :D

Az én stílusom elég darkos és extravagáns, zeneileg is a rock áll hozzám a legközelebb, hülyének is néznek csomóan a stílusom miatt. Viszont magasról teszek rá.

2016. máj. 8. 18:38
 4/10 A kérdező kommentje:
mert jól érzem magam benne. de ha 40 fok lesz már muszáj lesz találnom valami nyitott cipőt..
2016. máj. 8. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
10%
Második válaszoló, az esetleg eszedbe juthatna, hogy vannak olyanok, akik korán reggel jönnek el otthonról és bizony akkor még olyan hideg van mint novemberben meg márciusban. Múlt hét elején még nappal is csak 10-12 fok volt, hol van itt az a fenemód nagy meleg? Most is épp csak melegszik az idő.
2016. máj. 8. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Kora reggel sincs olyan hideg hogy télikabát és csizma kelljen.
2016. máj. 9. 07:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Szívesen hordanám én is a bakancsomat melegben, mert sokkal kényelmesebb mint bármelyik cipőm. De sajnos egy bizonyos szint felett győz a izzadtság és a meleg. (A gombás láb meg nem menő :/)
2016. máj. 9. 15:29
 8/10 anonim ***** válasza:
*az
2016. máj. 9. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem néznek hülyének.
2016. máj. 10. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Én osztrák/magyar katonai bakancsot hordok,fekete/terep katonai nadrággal. Tavaly surranót hordtam,abszolút nem rohad bele az ember lába egy fullbőr bakancsba. De ne felejtsd el nap végén kiszellőztetni,ha netán beleizzadna.
2016. máj. 10. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!