Ilyen esős, hideg időben ha csizmát veszek fel, hülyének néznek vajon az utcán?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, nem számít ki mit gondol....de mégis. :)2014. okt. 3. 17:00
3/10 anonim válasza:
Esőben, hidegben csizma a normális, nem? Akkor meg miért nézne bárki is hülyének?
4/10 A kérdező kommentje:
Mert még csak október eleje van, és a csizma az tipikusan a télhez köthető. Bár tény, hogy manapság már bármit, bármikor, bármivel... :)
2014. okt. 3. 17:55
5/10 anonim válasza:
Ez hülyeség holy a csizma atélhez köthető. Akkor az őszicsizma mire való. Szerintem ne azzal foglalkozz hogy hogyan néznek rád az utcán, hanem azt hordd ami neked tetszik naagyon sokan járnak amúgy csizmában.
6/10 A kérdező kommentje:
;) Köszi a válaszokat!
2014. okt. 3. 18:18
7/10 anonim válasza:
én még mindig a balerinámban érzem jól magam hát mindenki más ! :)
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem fognak. Én még most is szoktam balerinát húzni mert az a kedvencem, inkább ezen csodálkoznak el az emberek mert már ősz van, ha hideg nem is, de hűvösebb a levegő és az eső is előfordul. Nem rég kezdtem el bokacsizmát hordani, de még a balerinát is felveszem. Szerintem max. az lehet a furcsa, ha kimondottan téli, vastag, bundás csizmát hordasz, de ez kívülről nem is feltétlenül látszik. Szerintem ilyen időben a bokacsizma jó, az olyan köztes megoldás.
9/10 anonim válasza:
Felteve, hogy nem gumibol van akkor nem.
10/10 A kérdező kommentje:
Magassarkú bokacsizma, amin a boka részén kívülről "bundás"... vagy vékony, hosszú szárú csizma (térd fölé ér). Akkor mindkettő oké? :)
2014. okt. 4. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!