Fiúk, szerintetek az acélbetétes bakancs jól néz ki?
Mármint az lenne a kérdésem,hogy ha egy lányt ilyenben láttok,akkor elítélitek hülye kis rockernek?
Mert pl én azt hordok,imádom,és nem ez a zsíroshajú nemtörődömakülsőmmel rocker vagyok,csak a bakancs megfogott és nem ereszt :D
szóval szerintetek ez szexi is tud lenni? (szoknyával és shorttal is szoktam hordani)
köszönöm a válaszokat: 15L
Akinek tetszik a stílus annak bejön, akinek nem annak meg nem. Ez ilyen egyszerű.
Egyébként nem izzad bele a lába nyáron sem, mert ezek a bakancsok pusztán bőrből készültek, és még egy textil bélés sincs bennük.
Előbb izzad bele szenyvíz szagúra a lába a divatos deichmannos műbőr balettcipőbe, mint egy ilyen lábszárközépig érő bőr bakancsba.
Lanyon???
Mondjuk ha meleg vagy csak akkor tudnam elkepzelni utcara, vagy ha olyan munkat vegzel es munkavedelmi ruhazat kelleke munkahelyen!
Mas indokot hogy egy no ilyet viseljen nem tudok elkepzelni mert semmi noiesseg nincs egy ferfi bakancsba es egy non taszito szamomra!
16-nal a pont!
Undorito egy non ferfi munkavedelmi bakancs!
Mar keresve is nehez igenyes noies not talalni es van par elvetemult fiu aki ezt meg tamogatja..
Oveke lehet az osszes izlesficamos!
Nekem meg személy szerint nagyon bejön :D. És Szexi is :) Imádom a rocker lányokat *.*
17F
ah,végre valaki:D
kezdett elsüllyedni a lelkem hajója,hogy ennyire gáz vagyok a kis bakimban :D
bár ha jobban belegondolok úgyse változtattam volna xd
Akiknek gáz vagy, azok neked se kellenek. Mikor én voltam ennyi idős én is ilyenben jártam (most már csak azért nem mindig, mert kizárólag getta gripet hordok, aminek beszüntették a gyártását már nagyon-nagyon régen, így a meglévő három párra nagyon vigyázok és nem nyúzom mindig. :) )
A saját társaságunkban ez volt a természetes és normális viselet. Természetesen senkinek sem volt kifogása ellene és nálunk ez volt a bejövős. Ahogy mi mondtuk, "a diszkósokat" meg a véleményüket meg ki nem szarta le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!