Shelly's vagy Dr. Martens? Miért?
10 soros acélbetétes bakancsot szeretnék "venni". (Sajnos még nincs saját keresetem, így a szüleim terhére vagyok.)
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik éri meg jobban? Melyik a strapabíróbb? Mennyi idő alatt lehet megszokni? Iskolába alkalmas?
14/L
Mindkettő strapabíró és megéri. Döntsd el melyik kinézete tetszik jobban, mert azért másabbak.
Nem tudom manapság hogy van amúgy, mert én már 28 éves vén csont vagyok, de én is ennyi idősen kezdtem bakancsot hordani, mint te és akkoriban a martens bakancs inkább divatosabbnak számított, vagy kicsit ilyen hippisebb stílushoz állt közelebb, a többi, köztük a shelly's is, pedig kifejezetten punk, metal, rock stb. elköteleződés kifejezésére szolgált felénk.
Én ma vettem egy 1940-es Martenst, eddig nagyon tetszik. :)
Ez a negyedik bakancsom.
Első Red Rooster volt, azt szerettem/szeretem nagyon, csak lerúgtam a bőrt az orrán sajnos.
A második egy új gyártású Shelly's volt. Nagyon nem szerettem ezért eladtam.
Harmadik egy Invader bakancs volt, egy éven keresztül hordtam minden nap...futkároztam benne és edzettem is, nagyon strapabíró, csak nem ápoltam normálisan és megtöredezett az acél mentén a bőr
Negyedik meg ugye a Martens.
Én nyaranta mindig dolgozok és abból vettem őket (Oké, a mostani Martenset elfeleztük anyummal.)...most is megyek majd, csak már több pénzért. :)
Hát, 1 hét alatt megszokod.
Alkalmas, csak gyakorold a fűzését.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!