Acélbetétes bakancs?
Srác vagy csaj vagy? Kb hány cm és milyen erősek a lábaid? Most lehetsz egy 12-13 éves "menő punk csaj" aki vaságyastul 20 kiló aki pár óra hordás után megunja, meg lehet egy 190 centis 100 kilós csávesz aki nem is érzi a változást...
Annyi biztos, hogy nem olyan nehéz mint amilyennek tűnik vagy más, nem bakancsosok mondják, bár ezt csak olyan emberek véleménye alapján mondom akik vagy 180 fölött vannak és 80-90 fölött minimum(mint jómagam), vagy küzdősportosok akik alapból hetente edzenek csak lábra...
Én több mint fél, lassan 3/4 éve koptatok egyet, a formája tényleg k* rva menő, nekem koptatott fehér ami még átlagba ritka is szokott lenni, így jó érzés benne lenni, meg persze nagyon kényelmes... Nekem az oldala már kb 1 mm-t kopott egy ponton kb 3-4 cm en keresztül, max fél évet adok neki még, ez sajnos ilyen... Meg ha valamilyen szín is van rajta van esély arra hogy elbasszák a színek miatt a "hőkezelést"(nem tudom h hívják bakancsoknál :D) és emiatt lehetetlen helyeken repedezik, ez nálam vagy 8-10 helyen megvan, de semmin se ront és rosszul se néz ki...
Egy olcsó deichmanos bakancsnál jobb, kezdőnek megfelelő, de ne várj el hatalmas élettartamot(5-6 év) mint a régi nagy bakancsoknál, bár lehet szerencséd lesz... Én egy Phantommal kezdtem azzal nem volt bajom, még a talpa se kopott(ja, igen, a talpa iszonyatosan kopik napi 8-12 óra használat mellett...), csak a csavarok voltak furák..
De nem lebeszélni akarlak róla, szóval az árát megéri, egy 20.000-es sima deszkás cipő max 1-2 hónapot bírja, ez kopással sztem min 1 évet...
Nekem egyáltalán nem volt benne nehéz menni, jó mondjuk egy sima cipőben egyszerűbb mozogni de teljesen megéri.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!