Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Acélbetétes bakancs?

Acélbetétes bakancs?

Figyelt kérdés
Tervezek rendelni egy STEEL 20 soros acélbetétest, mert nagyon tetszik. Ez lenne az első ilyen bakancsom, az lenne a kérdésem, hogy mennyire nehéz, mennyire húzza le a lábat?
2016. márc. 22. 16:37
 1/7 gnoomage ***** válasza:
100%

Srác vagy csaj vagy? Kb hány cm és milyen erősek a lábaid? Most lehetsz egy 12-13 éves "menő punk csaj" aki vaságyastul 20 kiló aki pár óra hordás után megunja, meg lehet egy 190 centis 100 kilós csávesz aki nem is érzi a változást...

Annyi biztos, hogy nem olyan nehéz mint amilyennek tűnik vagy más, nem bakancsosok mondják, bár ezt csak olyan emberek véleménye alapján mondom akik vagy 180 fölött vannak és 80-90 fölött minimum(mint jómagam), vagy küzdősportosok akik alapból hetente edzenek csak lábra...

2016. márc. 22. 17:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Formára egész jó, a színválasztéka sem rossz, és még az ár/érték aránya sem. De utóbbi csak azért jó, mert a vitatható minőséghez azért elfogadható ár párosul. Sokan hordva/nyúzva hamar kezd szétmenni, kevesebbet és kíméletesen hordva azért kitart(hat) egy ideig. Sajnos ezt kell írjam, mivel elég nagy a szórás még az egyes Steel-ek között is. Amúgy valóban nem olyan nehéz, mint amilyennek első blikkre tűnik, de persze megszokást igényel. Meg némi rutint a fel-, és levétele, hogy emberi időn belül sikerüljön :D
2016. márc. 22. 17:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, 18 éves, 165 cm és kb. 60 kg. Úgy gondolom, a lábam viszonylag izmosabbak az átlagnál, mivel régebben jártam karatézni rendszeresen, de most is szoktam edzeni néha. Hallottam, hogy a régebbi STEEL-ek sokkal jobbak voltak, manapság eléggé el***ták őket,de az ára teljesen korrekt, drágábbért nem szívesen adnék ki pénzt. Meg mindig ilyen gagyi műbőr Deichmann-os bakancsaim voltak, amik 1-2 hét után úgy szétmentek, mint a sicc. Gondolom azoknál azért strapabíróbb. :D
2016. márc. 22. 18:35
 4/7 gnoomage ***** válasza:
100%

Én több mint fél, lassan 3/4 éve koptatok egyet, a formája tényleg k* rva menő, nekem koptatott fehér ami még átlagba ritka is szokott lenni, így jó érzés benne lenni, meg persze nagyon kényelmes... Nekem az oldala már kb 1 mm-t kopott egy ponton kb 3-4 cm en keresztül, max fél évet adok neki még, ez sajnos ilyen... Meg ha valamilyen szín is van rajta van esély arra hogy elbasszák a színek miatt a "hőkezelést"(nem tudom h hívják bakancsoknál :D) és emiatt lehetetlen helyeken repedezik, ez nálam vagy 8-10 helyen megvan, de semmin se ront és rosszul se néz ki...

Egy olcsó deichmanos bakancsnál jobb, kezdőnek megfelelő, de ne várj el hatalmas élettartamot(5-6 év) mint a régi nagy bakancsoknál, bár lehet szerencséd lesz... Én egy Phantommal kezdtem azzal nem volt bajom, még a talpa se kopott(ja, igen, a talpa iszonyatosan kopik napi 8-12 óra használat mellett...), csak a csavarok voltak furák..

De nem lebeszélni akarlak róla, szóval az árát megéri, egy 20.000-es sima deszkás cipő max 1-2 hónapot bírja, ez kopással sztem min 1 évet...

2016. márc. 22. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régebben volt egy sötétkék 20 sorosom, azt szerettem. Acélos bakancshoz képest tényleg egészen kényelmes volt, elég hamar be is tört (de fel nem törte a lábam), ezután valóban jó volt járkálni benne. Amit előző írt, azt én is tapasztaltam, a tisztítás itt-ott kicsit kopott a fekete festés, de nem nézett ki rosszul úgy sem.
2016. márc. 22. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem volt benne nehéz menni, jó mondjuk egy sima cipőben egyszerűbb mozogni de teljesen megéri.

14/l

2016. márc. 22. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a sokkal nehezebb lenne mint a 10 soros.
2016. márc. 23. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!