Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nok mennyit költötök 1...

Lányok nok mennyit költötök 1 hó apban/ évszakonként ruhákra cipőkre?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 20. 22:52
 1/8 elwera ***** válasza:
44%
Ebben a hónapban olyan 20 ezret már elköltöttem. Amúgy nem szoktam számolni és vissza sem tudok gondolni az előző hónapokra, hogy akkor miket vettem. Annyira nem jó a memóriám :D
2016. ápr. 21. 01:39
 2/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem olyan vészesen sokat. 3-4 havonta költök ruhára olyan 10-15 ezret általában (de ha épp nem kell semmi, akkor még ennyit se), cipőre többet, de azt kb félévente veszek csak. Kozmetikumokat szoktam inkább sűrűbben venni.
2016. ápr. 21. 08:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Főleg tavasszal és összesl vásárolok. Télre 10-100 ezer között összesen, nyárra 15-80 ezer körül, de az átlag inkább 30 körül télen és 20 nyárra.

Minőségibb dolgokat veszek, ami nagyobb költség az a cipők és a kabátok. Problémás a lábam, mindig minőségit veszek, több évre. Kabátot nehezen találok olyat, ami tényleg tetszik, ez is több évre szól, ezért is vannak a nagy eltérések.

2016. ápr. 21. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor veszek csak dolgokat ha muszáj, pl most lyukadt ki a sportcipőm, vettem újat, 7000 ft volt. Előtte fél évvel vettem egy nadrágot, az 3000 ft volt. Én inkább játékokra, könyvekre költök sokat, az jobban érdekel.
2016. ápr. 21. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Havi 4-9 ezer az kevés egy felnőtt nőnek? 28 l
2016. ápr. 21. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha van mit felvenni akkor nem kevés. Nyilván ha kopott cuccaid vannak akkor azt le kellene cserélni.

Én nagyjából havi 20 ezret kevesebbet ritkán néha többet attól függ mekkora a keret. Van még 2 gyerekem és a 3.babát várjuk így van hogy nem fér bele valami amit nagyon szeretnék.

2016. ápr. 21. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
48%
Bőven ki lehet belőle jönni, csak nem szabad felesleges dolgokat venni, amit nincs mihez felvenni, vagy nincs ré alkalom. Sokszor azok a dolgok a gazdaságosak, amiket nagyobb összegért veszel. Ilyenek a "basic" ruhadarabok, szerintem a cipők is. A turkáló sem mindig rossz, címkés nadrágokat szoktam ott találni, sokszor 1-2 éves modelleket, amiket csak akkor kezdtek nálunk is hordani. Ráadásul ezer forint alatt.
2016. ápr. 21. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Havonta kb.egy tizest,de ez változó,van,hogy csak egy korrektort veszek egy hónapban,mert az előző elfogyott,és ruhát,cipőt,más kozmetikumot nem.Mostanában elég sokat vásároltam,de nálam ez elég rapszodikus.Sminket inkább kuponos napokon/nagy akciókkor veszek,így nagyon sokat spórolok,plusz sminket nem szeretek halmozni,gyűjteni,mert úgyis lejár,megromlik.:D Ruhából is inkább a basic darabokat kedvelem,mert azokat akármikor fel tudom venni,így nincs az,hogy 3 felső áll a szekrényben 2 éve,és még egyiket sem vettem fel egyszer sem.:) De relative sok ruhám van,bár kinek mi.De tényleg hordom őket,amit nem,azt eladom,elajándékozom,stb.Turit is szeretem,elég jó ruhákat tudok kifogni,a plázás ár feléért.:) Cipőket viszont imádom.:) Nem vagyok gyűjtő,de azért ha megyek vásárolni,cipőt biztos,hogy találok.:)
2016. ápr. 23. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!