Ti mennyit költötök egy évben ruhára? Szerintetek ez nem kevés?
Figyelt kérdés
Évszakonként 70,000et kapok , plusz zsebpénz havi 10,000 azt is költhetem ruhára viszont ennyiből nem lehet olyan sok cuccot venni ki akarnám harcolni hogy többet kapjak
14/L
2015. dec. 26. 14:23
2/28 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok.
Márkás ruhát veszel??
3/28 anonim válasza:
Én éventenem költók ennyit pedig felnőtt nő vagyo
4/28 supra01 válasza:
Ez semmi, ebből egy-két göncöt tudsz venni csak ami normális. Ennek a többszörösét kellene ruhákra költened ebben a korban! Így sosem lesz belőled senki!
5/28 anonim válasza:
Én kevesebbet, mint Te. És egyáltalán nem kevés az, amit Te költesz, sőt!
6/28 Sunshinedoll válasza:
Szerintem ennyi bőven elég, főleg, hogy 14 éves vagy, felnőtt korodig még hatszor változik a stílusod, úgyse lesznek örökéletűek a mostani ruháid.
7/28 anonim válasza:
Én kb. évi 15000-et költök ruhára
8/28 anonim válasza:
Bőven elég? Ne vicceljél már... Egy 14 évesnek mire kell, hogy bőven elég legyen az a 3havi 70.000 + 30.000? :D
Kamu amúgy :D
9/28 anonim válasza:
Évente költök ennyit, de inkább kevesebbet.
10/28 anonim válasza:
A többszörösét, de kétszer olyan idős vagyok, mint Te, és a fizetésemből bőven futja rá. Te több mint 23 ezret költhetsz havonta 14 évesen ez bőven az átlag felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!