Lányok! Ti mennyit költötök ruhára mondjuk 1 hónap alatt?
2.vagyok:
szóval sosem mérem összegben,ha valami megtetszik megveszem,persze függ az árától is.Kb.8-10 ezret.
17/L
Nagyon változó. Van, hogy hónapokig nem veszek egy darab ruhát sem, ekkor értelemszerűen nem költök semennyit ruhára, viszont van, amikor rám jön a vásárlási láz, és folyamatosan járom a boltotokat. Ilyenkor sem szoktam vészesen sokat költeni, mert annak ellenére, hogy sok időt töltök ilyenkor az üzletekben, alaposan megválogatom, hogy mit is veszek meg. Az utóbbi időben a közeli kilós turkálóban vásárolok, nagyon szeretek odajárni, sok időt eltöltök a ruhák válogatásával, próbálgatásával, de végül mindig szuper cuccokkal térek haza. Egy ilyen vásárlás alkalmával kb. 10 ruhát szoktam venni 3000-4000 Ft-ért. De nem tudom behatárolni, hogy egy hónapban mennyit szoktam költeni ruhákra, van, hogy semennyit, de ha vásárolok, akkor maximum 10000 Ft-ért, de ez ritka. (nem is szeretek nagyon költeni, ezért járok turkálóba, olcsón csini ruhákat lehet kapni)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!