Milyen ruhát ajánlotok keresztelőre ha én leszek a keresztanyuka? Jövő hónap közepén lesz a jeles alkalom.22/L
Kosztüm igen, az jó. Nadrág vagy szoknya, mindkettő. Esetleg valamilyen más szoknya, ami szép.
Uniszex kosztüm az milyen?
Én nem szeretem a kosztümöket, így egy szoknyát vagy alkalmi, csinos nadrágot vennék fel blúzzal + egy szép kardigánnal vagy boleróval.
Ilyesmi felsőre gondoltam: [link]
Hozzá illő csinos nadrággal,vagy szoknyával.csinos cipővel.Kicsit lejjebb megnézheted kockás szoknyával. Szerintem nagyon csinos.
Nem kell mindig unalmas kosztümöt felvenni ha elegánsan kell felöltözni.
Ez is szép, a fehér póló helyett egy szép fehér blúzzal és persze farmer helyett elegánsabb nadrággal:
Egy csinos boleróhoz (de akár kardigánhoz is)akár egy sima felső is csinos tud lenni.: [link]
Lényeg, hogy ne legyen hivalkodó, túl feltűnő,mélyen dekoltált,egyszóval ami nem templomba való.
Ha csinosan, szolidan öltözöl fel,alkalomhoz, helyhez illően akkor sem fognak megszólni, ha nem vagy elegáns.
A ruhánál egyébként is fontosabb, hogy lélekben készülj erre a szép eseményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!