Anyukák, mennyit költötök a saját ruháitokra? Márkás dolgokat vásároltok vagy kínai, turkáló? Ha márkás, melyiket részesítitek előnyben?
Szintén semmit. Márkásat főleg nem. Általában Tescoban v. Auchanban veszek magamnak ruhát, de inkább Tescoban, jobb minőségűek. Turkálóban nem szoktam.
Ha valami elhasználódik, akkor lecserélem. Most ősszel és télen kell magamnak vegyek átmeneti és téli kabátot is, a régiek már több évesek elhasználódtak. De húzom a fogam.
Szezononként 40 e (egy két dolog amire szükség van) cipőre szintén ennyit. Egyébként, ha megtetszik valami általában megveszem, de csak, ha nagyon tetszik. Inkább a gyereknek veszek az nagyobb öröm. Régen halomra vásároltam gyönyörű ruhákat mindig igényes tartós darabokat, így alig van szükségem valamire. 2 éve vagyok itthon.
A ruháim: Magenta, Mango, M&P, Gas, Artz model, H&M. Fehérnemű: Triumph, Woman Secret, Skiny, Etham
Sport es itthoni dolgok Nike, Retro
Cipő: Echo,Bata, Geox, Tommy Hilfiger,S oliver
Nem márkás, néha turis.H&M, C&A stb ezekből is mindig betámadom az utolsó darabokat :) Szeretek turizni is nagyon jókat lehet kifogni, de sajna nem sok időm van rá.
Cipőből veszek csak minőségit.
H&m c&a mango
Turkaloban, kinaiban nem vásárolok, nics sok ruhám, 4-5 nadrág, 8-10 felso, 3 pulcsi, meg néhány ruha, ami sok év alatt összegyűlt.
Miért kérdezed?
Én szoktam a Hádában venni egy-két ruhadarabot, de inkább a C&A-ban nézelődöm, jó áron lehet venni cuccokat, főleg, ha akciós is. Általában egy-egy ruhadarabot veszek, nem csinálok nagy bevásárlást, csak az kell, ami épp nincs. Viszont most jövő héten tervezek egy több darabos beszerzési körutat, mert szülés után eléggé kinőttem pár alapdarabot, muszáj pl. valami őszi kabátot néznem. (fogytam azóta, de a mellméretem miatt nem jön össze rajtam jó pár ruha, az nem ment össze :))
A márkát csak sportruháknál nézem, abban nem szoktam "gagyit" venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!